Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Ghise sustine candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu la presedintie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ioan Ghise sustine candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu la presedintie

Senatorul independent Ioan Ghise anuntat, printr-un comunicat de presa, ca sustine public candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, la presedintia Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu explica de ce s-a insurat de cinci ori (VIDEO)

In prag de alegeri, Calin Popescu Tariceanu vorbeste electoratului despre viata sa amoroasa. Candidatul independent la prezidentiale a simtit nevoia sa abordeze un subiect sensibil din viata sa personala si.

Ponta intentioneaza sa semneze un acord de guvernare cu Calin Popescu Tariceanu daca acesta nu va intra in turul II

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, duminica, ca intentioneaza sa semneze un acord de guvernare cu liderul Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, daca acesta nu va intra in turul II al.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum vede Calin Popescu Tariceanu prima functie in stat: exact opusul lui Basescu

Prezent vineri, 24 octombrie, la Zalau, in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 de peste o saptamana, Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre visul sau ca Romania sa ajunga, pana in 2030 a saptea putere economica a Europei, dar si despre care crede el ca ar trebui sa fie profilul presedintelui Romaniei.

Ghise il sustine pe Tariceanu in cursa pentru Presedintie

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, este sustinut in cursa pentru alegerile prezidentiale de Ioan Ghise, senator independent. Anuntul a fost facut luni, de fostul membru PNL, Ioan Ghise, intr-un co.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )