Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ioan Holender a fost distins cu trofeul pentru promovarea culturii in randul tinerilor

Adevărul Adevărul,
Ioan Holender a fost distins cu trofeul pentru promovarea culturii in randul tinerilor

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, i-a inmanat, astazi, lui Ioan Holender, presedintele si directorul artistic al Festivalului George Enescu, distinctia prin care i se recunosc meritele pentru incurajarea culturii in randul tinerilor. continuă pe Adevărul

Ioan Holender, premiat de ministrul Nicolae Banicioiu.

Ministerul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, i-a oferit presedintele Festivalului George Enescu, Ioan Holender, o distinctie pentru promovarea culturii in randul tinerilor. De zece ani domnia sa si-a pus amprenta asupra Festivalului George Enescu, unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzica clasica din lume. Am cunoscut romani care traiesc in strainatate, dar si iubitori de muzica straini care, an de an, vin in Romania pentru a se bucura de acest eveniment cultural de .

Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului Enescu, a fost distins cu Premiul pentru Merite Deosebite aduse la Promovarea Valorilor Patrimoniului Cultural al Romaniei

Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului International George Enescu a primit distinctia luni seara, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Anuale Aspen Leadership Awards, organizate de Aspen.

UPDATE: Doi dintre copiii implicati in accidentul din Belgia au mai fost CERCETATI PENAL PENTRU FURT

UPDATE: Copiii care au fost implicati intr-un accident in Belgia ar proveni dintr-o tabara de romi, iar doi dintre ei au mai fost cercetati penal in mai multe cazuri de furt, a precizat, duminica, MAE, conform Me.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )