Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ioana Basescu s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop la Azuga

Hotnews Hotnews,
 Ioana Basescu s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop la Azuga

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, si avocatul Radu Pricop s-au casatorit la Primaria din Azuga, duminica dimineata, iar la ceremonie au luat parte presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, parintii lui Radu Pricop si nasii celor doi, informeaza Mediafax. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, pentru agentia de presa citata ca dupa casatorie fiecare dintre soti isi va pastra numele de familie. continuă pe Hotnews

VIDEO Ioana Basescu s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop la Azuga

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, si avocatul Radu Pricop s-au casatorit la Primaria din Azuga, duminica dimineata, iar la ceremonie au luat parte presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, parintii lui Radu Pricop si nasii celor doi, informeaza Mediafax. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, pentru agentia de presa citata ca dupa casatorie fiecare dintre soti isi va pastra numele de familie.

Ioana Basescu s-a casatorit in secret cu avocatul Radu Pricop

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop. Ceremonia civila a avut la Primaria Azuga, in prezenta parintilor celor doi si a nasilor. Primarul din .

Ioana Basescu s-a casatorit la Azuga

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop, relateaza Mediafax. Ceremonia civila a avut loc duminica la Primaria Azuga, in prezenta parintilor celor doi si a nasilor.

Ioana Basescu s-a casatorit, discret, la Azuga

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civila avand loc duminica la Primaria Azuga, in prezenta parintilor celor doi si a nasilor.

Fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, s-a casatorit in secret

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, s-a casatorit duminica, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. Cununia civila a avut loc in secret, la primaria din Azuga si a fost oficiata de edilul.

Un nou bebelus in familia Basescu? Fiica cea mare a presedintelui este insarcinata!

Vestea bomba a inceputului de saptamana este aceea ca Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, s-a casatorit weekend-ul acesta, in mare secret, cu Radu Petru Pricop, avocatul cu care avea deja o relatie de 6 luni. Mai mult, se pare ca Ioana asteapta venirea pe lume a primului ei copil.

Cadou de nunta. Sotul Ioanei Basescu, Radu Pricop, va primi 200.000 de euro din despagubirea pentru pamanturile Bratienilor

Proaspatul sot al Ioanei Basescu, avocatul Radu Pricop, va primi saptamana aceasta 200. 000 de euro, prima transa de bani din despagubirea pentru pamanturile Bratienilor. Este ca un cadou de nunta, avand in.

Fiica cea mare a presedintelui s-a casatorit in secret. Bani de stat, pentru sotul Ioanei Basescu

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, s-a casatorit duminica, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. Cununia civila a avut loc in secret, la primaria din Azuga si a fost oficiata de edilul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )