Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis, despre schimbarea conducerii PSD: Unii baroni au luat locul altora. PSD nu s-a schimbat aseara, sa nu cumva sa avem o impresie gresita

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre schimbarea conducerii PSD: Unii baroni au luat locul altora. PSD nu s-a schimbat aseara, sa nu cumva sa avem o impresie gresita

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, inlocuirea conducerii PSD, el spunand ca acest partid nu s-a schimbat, de fapt, aseara si ca unii baroni au luat locul altora. Ramane un partid nedemocratic, nereformat, care nu doreste sa se implice pentru romani, ci pentru proprii baroni locali, a afirmat Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in.

Iohannis, despre certurile din PSD: O totala harababura. PSD schimba fete dar nu schimba naravul. Lupta pentru baroni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la finalul sedintei CSAT, ca certurile de noaptea trecuta de la PSD arata o total harababura, ca partidul nu s-a schimbat cu nimic si ca nu a inteles nimic din aceste infrangeri electorale.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: PSD n-a luat niciodata un scor atat de prost

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll, ca nu este bucuros de faptul ca a castigat candidatul PNL, Klaus Iohannis, si a adaugat ca, in schimb, liderul PS.

Mihai Fifor cere voalat demisia conducerii PSD, din care face si el parte: Este nevoie de o schimbare si de o noua echipa

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a afirmat ca este nevoie de o schimbare la varful partidului si este nevoie de o noua echipa de conducere. Mesajul sau vine in contextul in care.

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din.

Radu Banciu, despre CEx-ul PSD: Este un puci regizat care nu-i face pe acesti indivizi altceva decat mai neplacuti. Un circ colosal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din cadrul sedintei CEx a PSD. La ora transmiterii acestei stiri sunt anuntate, pe surse, demisiile celor mai.

Cristian Tudor Popescu, despre situatia din PSD: Executarea in 48 ore da impresia de nesiguranta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii. Este posibil sa fi existat o negociere in care sa i se ofere .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )