Libnet.ro
UNICEF

11:45

Iohannis face apel la politicieni dupa noul record negativ de infectari cu noul coronavirus: Nu este momentul disputelor si orgoliilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis face apel la politicieni dupa noul record negativ de infectari cu noul coronavirus: Nu este momentul disputelor si orgoliilor

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi o conferinta de presa in care le-a cerut politicienilor sa uite de dispute politice si de orgolii, la cateva minute dupa ce Romania a inregistrat un nou record negativ al numarului de cetateni infectati cu COVID-19. Romanii au nevoie din partea politicienilor nu doar de verva discursurilor politice, uneori subsumate interesului de campanie, ci de argumente rationale, solide, a afirmat Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Declaratii de presa dupa ora 17.00 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia va sustine o declaratie de presa. Este de asteptat astfel ca seful statului sa aiba o prima reactie cu.

Iohannis, apel la Marcel Ciolacu: Este momentul sa lasam divergentele politice deoparte!

Klaus Iohannis a facut, miercuri, declaratii la Institutul Cantacuzino din Capitala, dupa numarul record de cazuri COVID-19 inregistrate miercuri in Romania. De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 555 de noi cazuri de imbolnavire.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Raspunderea este partajata intre autoritati si cetateni. Solicit Parlamentului sa ia in dezbatere in regim de urgenta legea care clarifica izolarea si carantina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia asustinut o declaratie de presa. Seful statului a avut astfel o prima reactie cu privire la.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 13, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Consiliul Elevilor cere o reforma a sistemului de evaluare, dupa numarul record de contestatii la examenele nationale

Consiliul Elevilor cere Ministerului Educatiei si Cercetarii o reforma a sistemului de evaluare la examenele nationale, dupa ce anul acesta s-a inregistrat un numar record de contestatii, interpretari gresite ale baremului si erori de calcul. Printre masurile propuse se numara si infiintarea unui Corp National al Expertilor in Evaluare si formarea profesorilor pentru situatiile de criza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )