Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis a promulgat legea care reduce cu 2 ani varsta de pensionare in zone afectate de poluare. Lista localitatilor pentru care se aplica

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a promulgat legea care reduce cu 2 ani varsta de pensionare in zone afectate de poluare. Lista localitatilor pentru care se aplica

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care reduce varsta de pensionare pentru locuitorii din zonele afectate de poluare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone.

Iohannis a semnat chiar acum legea. Cat scade varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care reduce varsta de pensionare pentru locuitorii din zonele afectate de poluare. Localitatile vizate. Proiectul de lege. Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Presedintele Iohannis a promulgat legea De modificarea legii vor beneficia toate persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in localitati afectate de .

Locuitorii pentru care varsta standard de pensionare se reduce cu 2 ani. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care extinde categoriile de persoane carora li se va reduce varsta de pensionare cu 2 ani, fara nicio penalizare, daca au locuit minim 30 de ani in zone afectate de poluare, cat si pe o raza de opt kilometri din jurul acestor locuri.

Klaus Iohannis, despre cetatenii care vor prezenta simptome de COVID-19 la intrarea la vot: Trebuie luate masuri speciale. Niciun alegator sa nu se trezeaca infectat, nimeni din comisie sa nu fie pus in pericol (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca in acest moment solutia avuta in vedere pentru alegatorii depistati cu simptome specifice infectiei cu noul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )