Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ion Chicu, despre Avia Invest: Noi consideram ca nu si-a indeplinit obligatiunile

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu, despre Avia Invest: Noi consideram ca nu si-a indeplinit obligatiunile

Agentia Proprietati Publice a adresat o notificare catre SRL Avia Invest, concesionarul Aeroportului International Chisinau, privind rezilierea contractului de concesiune in legatura cu faptul ca Avia Invest nu-ti indeplineste obligatiunile din contractul de actiune. Declaratiile au fost facute de premierul Ion Chicu, in cadrul unei conferinte de presa, vineri, 10 iulie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Avia Invest: Guvernul Chicu minte. Contractul de concesionare a Aeroportului nu este reziliat si nici nu poate fi reliliat

Compania Avia Invest anunta ca primit doar o notificare de la Agentia Proprietatii Publice APP) despre intentia de a rezilia contractul de concesionare a Aeroportului Chisinau, iar contractul propriu-zis nu a fost reziliat. Potrivit Avia Invest, actiunile APP sunt o noua tentativa de a executa comenzile guvernarii si personale ale lui Dodon de a desface contractul cu orice pret.

APP solicita de la Avia Invest restituirea bunurilor Aeroportului International Chisinau

Pentru neexecutarea obligatiunilor contractuale, pe 8 iulie, Agentia Proprietatii Publice a rezolutionat contractul de concesiune a activelor aflate in gestiunea intreprinderii de stat Aeroportul International Chisinau si a terenului aferent, incheiat cu SRL Avia Invest. APP a solicitat de la Avia Invest restituirea bunurilor Aeroportului International Chisinau, transmite IPN.

Sergiu Litvinenco, despre intentia lui Ion Chicu de a veni si joi in Parlament: Nu intelege nici principiul separatiei puterilor in stat, nici limba romana

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a reiterat ca fractiunea sa nu va accepta asumarea de raspundere a Guvernului, desi premierul Ion Chicu a anuntat ca va veni si joi in Parlament, dupa trei incercari esuate din lipsa de cvorum. Litvinenco a precizat ca legile vor fi votate doar prin procedura parlamentara.

Ion Chicu: Sper ca vor fi macar 70-80 de deputati in Parlament pentru a prezenta proiectele

Maia Sandu conduce un partid in care mai avem speranta in Parlamentul respectiv, restul nu prea ai ce spera. Este un apel in al 12-lea ceas ca sa lasam ambitiile politice, strategiile electorale si sa facem ceva pentru oameni. Declaratia apartine prim-ministrului Ion Chicu si a fost facuta in platoul emisiunii Politica Nataliei Morari de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Ion Chicu va veni si joi in Parlament: Contez pe responsabilitatea Maiei Sandu

Chiar si dupa trei incercari esuate de a prezenta in Parlament legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, premierul Ion Chicu anunta ca va veni si joi, 9 iulie, la sedinta Parlamentului, desi a fost avertizat de partidele de opozitie, fara de care nu poate fi asigurat cvorumul, sa renunte la asumarea de raspundere si sa trimita proiectele de lege in procedura parlamentara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )