Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ion Chicu, despre o eventuala demisie din functie: Ar fi iresponsabil sa las lucrurile si sa plec

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu, despre o eventuala demisie din functie: Ar fi iresponsabil sa las lucrurile si sa plec

Premierul Ion Chicu sustine ca rezultatul alegerilor prezidentiale i se pare evident, avand si opinia observatorilor nationali si internationali. Potrivit lui, desi au fost abateri si pe intern, si pe extern, cert ca aceste abateri nu pot influenta rezultatul final, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ion Chicu: Ca Maia Sandu va fi presedinte nu am nicio indoiala, ca eu voi fi premier nu e atat de sigur. in privinta unei demisii din initiativa proprie nu poate fi vorba

Ion Chicu a declarat ca nu poate fi vorba despre o demisie din proprie initiativa din functia de prim-ministru al Republicii Moldova. Cu toate acestea, desi a afirmat ca nu are nicio indoiala ca.

Fara brad, concerte si targuri de Craciun in centrul Chisinaului, anunta premierul Ion Chicu

Fara traditionalul brad dedicat sarbatorilor de iara si fara targuri de Craciun in Piata Marii Adunari Nationale. Anuntul a fost facut de catre prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, noteaza IPN. Potrivit premierului, despre aceasta perioada a anului, discutiile au inceput cateva luni in urma.

Ion Chicu: Nu cred ca Igor Dodon isi doreste sa devina prim-ministru

Premierul Ion Chicu e de parare ca Igor Dodon nu are ca obiectiv sa incerce sa ajunga in functia de premier, imediat ce pleaca de la Presedintie. Afirmatia lui Ion Chicu a fost facuta in contextul declaratiilor lansate in spatiul public precum ca Igor Dodon va incerca neaparat sa devina sef al Guvernului, dupa ce ramane fara functii de stat.

Premierul Ion Chicu: Aduc felicitari presedintelui ales, doamnei Maia Sandu

Prim-ministrul Ion Chicu a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie. Ion Chicu a declarat ca spera ca politicienii vor iesi rapid din transeele luptelor pentru putere si vor incepe, chiar de astazi, sa munceasca pentru consolidarea oamenilor si solutionarea problemelor reale ale moldovenilor.

ION CHICU, PREMIERUL REPUBLICII MOLDOVA: Este un scrutin care va arata lumii ce inseamna statul Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, este convins ca alegerile prezidentiale de duminica vor arata lumii daca moldovenii sunt in stare sa organizeze alegeri democratice, conform Agerpres.

Premierul Ion Chicu: E un scrutin care va arata daca moldovenii pot sa organizeze alegeri democratice

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, si-a exercitat dreptul la vot. Acesta s-a prezentat la sectia de votare, in prima ora de la deschidere, alaturi de sotie, transmite IPN.

Liderul senatorilor republicani il avertizeaza pe Trump despre retragerea accelerata din Afganistan

Liderul majoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell, l-a avertizat pe presedintele Donald Trump impotriva accelerarii retragerii soldatilor americani in Afganistan si Irak, despre care a spus ca va alimenta propaganda extremistilor, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )