Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu, despre atitudinea lui Klaus Iohannis referitoare la criza din sistemul de sanatate: Plutitor si fericit ca un fluture!

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre atitudinea lui Klaus Iohannis referitoare la criza din sistemul de sanatate: Plutitor si fericit ca un fluture!

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre discursul lui Klaus Iohannis referitor la criza din sistemul de sanatate. Noul primar al Sectorului 1 a spus ca va. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre schimbarile din SRI: Cred ca mai degraba e vorba de un semnal pe care a vrut sa-l dea Eduard Hellvig, sa arate ca nu sta cu mainile in san

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre schimbarile facute la SRI. Klaus Iohannis a semnat opt decrete vizand schimbari.

Ion Cristoiu: Pusi in fata situatiei de a-l alege pe nebunul de Trump, americanii nu vor avea incotro si o vor alege pe nesarata Hilarry Clinton

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de duminica de pe blogul personal despre sansele pe care le are Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA contra lui Hilarry Clinton. Cristoiu a.

Ion Cristoiu: Romanica, surioara mica si mucoasa a Statelor Unite, va ramine ca o nastrusnicie a momentului electoral de peste Ocean

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de vineri de pe blogul personal despre interviul din New York Times al lui Donald Trump despre care s-a tot vorbit in presa romaneasca.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacurile de la Munchen (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe pagina personala de Twiiter un mesaj in engleza dupa atacurile armate din Munchen Mesajul presedintelui Klaus Iohannis My thoughts are now w/ the families and.

Klaus Iohannis: Romania moderna, privilegiata sa aiba evrei printre elitele sale intelectuale si profesionale

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a adresat cuvinte de lauda comunitatii evreiesti in contextul celui de-al treilea Congres al Federatiei Comunitatii Evreiesti din Romania, potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a discuta situatia grava din Turcia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie in privinta evenimentelor din Turcia. Seful statului a introdus pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de saptamana viitoare si.

Klaus Iohannis numeste doi noi adjuncti la SRI

Serviciul Roman de Informatii are doi noi adjuncti. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functie pentru generalul de brigada Adrian Ciocirlan si colonelul Cristian.

Klaus Iohannis a numit doi noi directori SRI

Presedintele Klaus Iohannis a numit, vineri, doi noi adjuncti ai directorului SRI, respectiv colonelul Romeo-Cristian Bizadea si generalul de brigada Adrian Ciocirlan, acestia urmand sa preia.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate.

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari privind sanatatea publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sanatatea individului nu poate fi separata de sanatatea mediului, punctand ca in prezent exista amenintari la sanatatea publica precum virusul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )