Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari privind sanatatea publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sanatatea individului nu poate fi separata de sanatatea mediului, punctand ca in prezent exista amenintari la sanatatea publica precum virusul.

Ne confruntam cu tot mai multe amenintari privind sanatatea publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca sanatatea individului nu poate fi separata de sanatatea mediului, punctand ca in prezent exista amenintari la sanatatea publica precum virusul Zika si bolile provocate de alimentele necontrolate, potrivit unor surse din presa.

Ziua Fortelor Aeriene, sarbatorita la Bucuresti. Klaus Iohannis: Aviatorii romani au scris pagini de glorie

Un spectacol dedicat Zilei Fortelor Aeriene Romane a avut loc, miercuri, in Capitala. Astfel, mai multe aeronave ale Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne au survolat cerul.

Atentatul dintr-un tren din Germania a avut loc chiar langa orasul unde locuiesc parintii lui Klaus Iohannis

Atentatul care a avut loc luni seara intr-un tren de pasageri din Germania, unde un tanar afgan de 17 ani a ranit mai multe persoane cu un topor, a avut loc chiar la intrarea in Wurzburg, orasul.

Echipa olimpica a Romaniei, primita la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Vreau sa stiti ca aveti in mine cel mai mare sustinator

In aceasta seara, echipa olimpica a Romaniei a fost primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Momentul principal al evenimentului este constituit de inmanarea steagului, de catre presedintele Romaniei, portdrapelului desemnat Catalina Ponor.

Echipa olimpica a Romaniei, primita la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis: Vreau sa stiti ca aveti in mine cel mai mare sustinator

In aceasta seara, echipa olimpica a Romaniei a fost primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Momentul principal al evenimentului este constituit de inmanarea steagului, de catre presedintele Romaniei, portdrapelului desemnat Catalina Ponor.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacurile de la Munchen (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe pagina personala de Twiiter un mesaj in engleza dupa atacurile armate din Munchen Mesajul presedintelui Klaus Iohannis My thoughts are now w/ the families and.

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cea care a fost trimisa in judecata marti, a dezvaluit la Antena 3, ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis,.

Olguta Vasilescu: Am fost intrebata daca-l denunt pe Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 19:55 Administratia Prezidentiala: Povestea doamnei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila Administratia Prezidentiala precizeaza ca povestea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cu privire la presedintele Klaus Iohannis este neverosimila. *ACTUALIZARE 19:45 Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata astazi, a declarat ca i s-a propus sa faca denunturi impotriva fostului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, actual presedinte.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a discuta situatia grava din Turcia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie in privinta evenimentelor din Turcia. Seful statului a introdus pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de saptamana viitoare si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )