Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ion Cristoiu, teorie-soc: De ce s-a intarziat proiectul de lege privind masurile de relaxare

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, teorie-soc: De ce s-a intarziat proiectul de lege privind masurile de relaxare

Jurnalistul si publicisul Ion Cristoiu afirma ca proiectul de lege prin care se instituie masuri pe perioada starii de alerta creeaza, de fapt, conditiile unor mari afaceri si abuzuri din partea Guvernului Orban. continuă pe Antena3

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Guvernul trimite Parlamentului proiectul de lege privind starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern de luni, inaintarea catre Parlament a unui proiect de lege care sa reglementeze masurile privind starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai pentru a inlocui stare de urgenta ce nu a mai fost prelungita de catre presedintele Iohannis.

Proiectul de lege privind starea de alerta a fost amendat masiv in Comisia juridica a Senatului

Proiectul de lege privind starea de alerta, transmis ieri de Guvern Parlamentului, a fost amendat masiv in Comisia juridica a Senatului, dar a primit raport de admitere care urmeaza sa fie supus votului plenului in cursul zilei de azi.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in.

UPDATE Proiectul de lege privind starea de alerta a fost adoptat de senatori Miercuri intra in dezbaterea Camerei PSD a modificat substantial propunerea Guvernului: incuvintarea starii de alerta se va face de catre Parlament

UPDATE Senatul a adoptat, marti, proiectul de lege al Guvernului privind starea de alerta dupa ce l-a modificat substantial. Potrivit raportului elaborat de senatorii juristi Parlamentul este cel care incuvinteaza starea de alerta prin sedinta comuna a celor doua Camere si nu Guvernul prin ordonanta de urgenta asa cum prevede actuala lege. Proiectul initiat de Guvern a creat nemultumirea parlalmentarilor de la toate formatiunile politice. USR si PLUS au avertizat ca acesta favorizeaza politizarea administratiei publice.

Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va avea luni, incepand cu ora 11. 00, o sedinta, pe ordinea de zi fiind un singur act normativ: Proiect de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2488 seconds )