Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ion Iliescu ia in calcul varianta alegerilor anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ion Iliescu ia in calcul varianta alegerilor anticipate

Ramanerea lui Victor Ponta si a PSD la guvernare trebuie sa fie supuse unei analize a partidului, iar schimbarea imediata nu este in interesul nici macar al celor care ar trebui sa preia puterea, fiind posibile si alegeri anticipate, a declarat ieri presedintele de onoare al formatiunii, Ion Iliescu, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Iliescu, despre pierderea alegerilor prezidentiale: E un esec politic. Viata e cu de toate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca pierderea prezidentialelor de catre PSD reprezinta un esec politic, aratand ca viata este cu de toate si ca este important pentru fortele.

Ion Iliescu: E posibil sa avem alegeri anticipate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca ramanerea lui Victor Ponta si a PSD la guvernare trebuie sa faca obiectul unei analize a partidului. Schimbarea imediata nu este in interesul.

Ion Iliescu: Ponta, responsabil, dar nu singur, de rezultatul alegerilor. Nu e prima data. Asta-i viata

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat, joi, ca Victor Ponta este primul responsabil de pierderea alegerilor prezidentiale, el aratand ca acesta isi va asuma vrand-nevrand esecul ca sef de partid si premier si ca partidul va trebui sa faca analize serioase si sa traga invataminte.

Ion Iliescu: Se impune un congres extraordinar al PSD

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a reafirmat vineri ca se impune un congres extraordinar al formatiunii, pentru a da un semnal de mobilizare electoratului si totodata pentru a face o analiza a rezultatului alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie.

Ion Iliescu: Se impune un congres extraordinar al PSD

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a reafirmat vineri ca se impune un congres extraordinar al formatiunii, pentru a da un semnal de mobilizare electoratului si totodata pentru a face o analiza a rezultatului alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie, potrivit Agerpres.

Presedintele executiv Liviu Dragnea infirma ca Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimara a PSD

Ion Iliescu nu va prelua conducerea interimara a PSD, a declarat, pentru ziarul BURSA, Liviu Dragnea, actualul presedinte executiv al PSD. Site-ul comisarul. ro a anuntat astazi ca Victor Ponta si Liviu Dragnea vor pleca din fruntea PSD, iar Ion Iliescu va reveni interimar pana la congres.

Ion Iliescu: Klaus Iohannis a venit cu un mesaj nou, a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca presedintele ales, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public. Iliescu a mai spus ca, prin votul dat, cetatenii au aratat ca.

Prezicerile lui Ion Iliescu:Daca pierdeti alegerile, PSD risca sa dispara

Ion Iliescu este pana in prezent singurul presedinte al Romaniei ales din randurile PSD, un partid care tocmai a mai pierdut o cursa electorala. Nu de putine ori, fostul presedinte Ion Iliescu a facut o serie de afirmatii cu rol de estimari asupra viitorului care s-au adeverit.

Eu si Ion Iliescu

Ion Iliescu n-a scris despre mine niciodata. Rezulta de aici ca eu, pentru el, n-am reprezentat nimic. Am obosit gandindu-ma ani la rand, cu indignare, la prezenta lui la conducerea tarii.

Ion Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat joi seara ca Victor Ponta a pierdut la prezidentiale pentru ca Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la cetateni. S-a vazut ca oamenii vor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )