Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ion Iliescu, despre inchisoarea CIA din Romania: Nu am avut cunostinta de asa ceva

B1 B1,
Ion Iliescu, despre inchisoarea CIA din Romania: Nu am avut cunostinta de asa ceva

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat ca nu a avut cunostinta despre existenta unei inchisoari a CIA in Romania, relateaza Gandul. in acelasi timp, el a spus ca poate comenta asupra centrului de detentie. continuă pe B1

Departamentul de Stat nu stia de inchisoarea CIA din Romania

CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, autoritatile de la Bucuresti cerand in 2006 inchiderea centrului de detentie, rezulta.

Ion Iliescu: Nu am cunostinta de inchisori CIA in Romania

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca nu are cunostinta de existenta unei inchisori a CIA in Romania, precizand, totodata, ca nu poate comenta asupra centrului de detentie din Polonia pe baza unor fapte.

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre inchisoarea din Romania

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, relateaza Mediafax. Autoritatile de la Bucuresti au cerut, in 2006, inchiderea centrului de detentie, conform raportului Senatului SUA.

25 de ani de libertate. Masa rotunda, la ICR, in prezenta lui Ion Iliescu

Inistutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD) organizeaza un eveniment gazduit de Institutul Roman Cultural ICR) pentru a marca 25 de ani de la Revolutia din 1989. Discutiile sunt moderate de Lilian Zamfiroiu, presedintele ICR, in prezenta fostului presedinte Ion Iliescu.

Iliescu: Nu am cunostinta de inchisori CIA in Romania

Fostul presedinte Ion Iliescu a precizat, miercuri, ca nu are cunostinta de existenta unei inchisori a CIA in Romania, relateaza Mediafax.

Cine este Alexandru Alexe, omul care i-a strigat Criminalule! lui Ion Iliescu: Am avut in spate milioane de romani

ICR a organizat ieri o masa rotunda pentru a marca cei 25 de ani de la Revolutie. Indignat ca oaspetele acestui eveniment a fost Ion Iliescu, Alexandru Alexe, un tanar activist, a tinut sa-i spuna personal lui Iliescu ce crede el despre Revolutie. Asa ca l-a facut criminal. Iliescu i-a raspuns: Esti un derbedeu. Am stat de vorba cu Alexandru Alexe si i-am aflat povestea.

Ion Iliescu, facut criminal si comunist murdar de sange, la o dezbatere despre Revolutia din 89 (VIDEO)

Ion Iliescu a fost facut criminal si comunist murdar de sange, de catre un tanar, la o dezbatere despre Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca este vorba despre o.

Ion Iliescu, agresat in timpul unei dezbateri despre Revolutia din 1989

Ion Iliescu a fost huiduit in timpul unei dezbateri despre Revolutia din 1989. Unul dintre cei prezenti in sala l-a acuzat pe fostul presedinte ca este criminal si ca ar trebui judecat. Barbatul a fost retinut.

Cine este Alexandru Alexe, omul care i-a strigat Criminalule! lui Ion Iliescu

ICR a organizat ieri o masa rotunda pentru a marca cei 25 de ani de la Revolutie. Indignat ca oaspetele acestui eveniment a fost fostul presedinte Ion Iliescu, Alexandru Alexe, un tanar activist, a tinut sa-i spuna personal lui Iliescu ce crede el despre Revolutie. Asa ca l-a facut criminal. Iliescu i-a raspuns: Esti un derbedeu. Am stat de vorba cu Alexandru Alexe si i-am aflat povestea.

VIDEO Ion Iliescu este subiectul unui documentar - Ionel - despre studentia sa la Moscova, produs de Russia 1

Un documentar produs de televiziunea Russia 1, intitulat Ionel, prezinta viata idilica a studentului Ion Iliescu la Institutul Energetic Molotov, din Moscova, in perioada 1950-1954, scrie Adevarul. Din documentar aflam cat de popular era printre colege, ce jocuri incitante se jucau in caminele sovietice si cat de nostalgic este fostul nostru presedinte dupa luminosii ani '50.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )