Libnet.ro
UNICEF

22:45

IONEL DANCA: Nereguli de 54 de milioane de lei in cazul a 17 plati prin Fondul de Dezvoltare si Investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONEL DANCA: Nereguli de 54 de milioane de lei in cazul a 17 plati prin Fondul de Dezvoltare si Investitii

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat, joi, ca Executivul Orban a constatat nereguli in cazul a 17 plati facute prin Fondul de Dezvoltare si Investitii, in suma de 54 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Ionel Danca acuza nereguli la plati prin PNDL

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat, joi, ca Executivul Orban a constatat nereguli in cazul a 17 plati facute prin Fondul de Dezvoltare si Investitii, in suma de 54 de milioane de lei.

Ionel Danca, dupa ce Ion Ghizdeanu a fost pus sub acuzare: Iata ca avertismentele noastre s-au confirmat la nivel suspiciunilor constatate de procurori

Ionel Danca, seful cancelarieri prim-ministrului Ludovic Orban, a reactionat dupa ce Ion Ghizdeanu, fostul sef al Comisiei de Prognoza si omul prin care Dragnea si Valcov controlau politica economica, a fost pu.

Profitul net al Oil Terminal Constanta a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei

Profitul net al Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri neta a crescut cu 15%, la 168 milioane lei, potrivit raportului transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

RAPORTUL BVB: Profitul net al Oil Terminal Constanta a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei

Profitul net al Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a crescut de aproape noua ori anul trecut, la 2,42 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri neta a crescut cu 15%, la 168 milioane lei, potrivit raportului transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB a raportat anul trecut un profit net de 6,83 milioane lei, in scadere cu 33%

Profitul net consolidat preliminar al Grupului BVB a scazut anul trecut cu 33%, de la 10,19 milioane lei la 6,83 milioane lei, 78% fiind generat de segmentul tranzactionare al grupului, potrivit raportului transmis joi de bursa.

Primaria Sectorului 2 a platit firmei Supercom 10,2 milioane lei pentru ca utilajele de deszapezire au asteptat doua luni sa vina zapada

Primaria Sectorului 2 a platit firmei Supercom, operatorul de salubrizare de pe raza administrativa, circa 10,2 milioane lei incepand cu 15 noiembrie pana pe 15 ianuarie pentru deszapezire, mai exact pentru faptul ca utilajele au asteptat sa vina zapada, a scris pe pagina de Facebook Adrian Alexandru, consilier USR Sector 2.

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

Ionel Danca, despre OUG privind organizarea anticipatelor: in momentul in care prim-ministrul va decide va fi trimisa la publicare in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic va fi trimisa catre Monitorul Oficial pentru publicare cand va decide premierul, a declarat Ionel Danca,.

Ionel Danca: Cei de la PSD au sacrificat masurile de corectare a prevederilor din OUG 114 pentru a-si salva indemnizatiile. Nu mai au nicio limita

Liberalul Ionel Danca reactioneaza dur dupa ce PSD a anulat abrogarea unora dintre masurile economice cuprinse in controversata OUG 1142018. intr-o postare pe Facebook, purtatorul de cuvant al PNL ii.

BVB Lichiditate de 17,2 milioane lei, sub media zilnica a anului trecut

BET-FI, singurul indice in crestere Valoarea trazactiilor realizate in prima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 17,21 milioane de lei, mai putin de jumatate din rulajul mediu zilnic al anului trecut, de 40 milioane lei, in conditiile in care, prin piata deal, nu a fost derulata nicio tranzactie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )