Libnet.ro
UNICEF

20:00

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump telefon din lume. Care este pretul vehiculat

Adevărul Adevărul,
iPhone 8 ar putea fi cel mai scump telefon din lume. Care este pretul vehiculat

In ultima vreme, zvonurile despre iPhone 8 s-au invartit in jurul senzorilor biometrici de deblocare si al design-ului ecranului fara margini. Muti au neglijat pretul la care acesta va fi disponibil, care se pare ca va fi unul record. Este posibil sa vorbim despre cel mai scump telefon din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

Clipul zilei: Cea mai curajoasa capra din lume

Sa fie vorba de hrana sau doar pentru o perspectiva mai buna?! :).

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea despre care se spune ca are cel mai curat aer din Europa

Poiana Marului se afla la doar 150 de kilometri de Timisoara. Datorita aerului curat si a peisajelor idilice, aceasta este numita si Mica Elvetie. Se spune ca aerul de la Poiana Marului este cel ma.

Cel mai puternic uragan din ultimii 12 ani se indreapta spre Texas: populatia este evacuata, rafturile magazinelor, golite

In mai multe orase din statul american Texas populatia a fost evacuata pe fondul amenintarilor cu inundatii devastatoare din cauza uraganului Harvey, care continua sa creasca in intensitate vineri si ar putea deveni un uragan major cand va atinge uscatul sambata, relateaza AFP.

Cel mai tragic incident din Muntii Banatului, soldat cu 9 morti, si secretul unui posibil supravietuitor: un barbat banuit ca ar fi fost omul Securitatii

In urma cu mai bine de 51 de ani, in Muntii Banatului a avut loc una dintre cele mai tragice competitii sportive de la noi din tara.

Business report: Din pozitia de consilier al lui Isarescu, cel mai bogat bancher se ocupa de integrarea Romaniei in Uniunea Bancara Europeana; Alarma pe capitalul uman: Creste numarul tinerilor care nici nu se angajeaza si nici nu invata. O comparatie cu

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani.

Parteneriat medical cu americanii. Specialisti de la cel mai important centru oncologic din lume opereaza la Iasi

Institutul Regional de Oncologie Iasi a incheiat un parteneriat cu cel mai important spital cu profil oncologic din lume, MD Anderson Cancer Center din Houston, Texas. Prin urmare, in aceste zile, o echipa mixta de medici ieseni si americani realizeaza reconstructii complexe pentru pacienti ai institutului iesean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )