Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Playtech Playtech,
Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii []. continuă pe Playtech

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant! (VIDEO)

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

A fost castigat al doilea cel mai mare premiu din istoria loteriei americane: castigatoarea a dezvaluit cum a ales numerele si ce decizie importanta a luat

O femeie in varsta de 53 de ani a castigat al doilea cel mai mare premiu in bani din istoria loteriei americane. Norocoasa castigatoare a dezvaluit cum a ales numerele, dar si ce decizie importanta a luat imediat ce a primit vestea.

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump telefon din lume. Care este pretul vehiculat

In ultima vreme, zvonurile despre iPhone 8 s-au invartit in jurul senzorilor biometrici de deblocare si al design-ului ecranului fara margini. Muti au neglijat pretul la care acesta va fi disponibil, care se pare ca va fi unul record. Este posibil sa vorbim despre cel mai scump telefon din lume.

ReMarking Romania - Cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din tara (FOTO)

Cea mai mare actiune de remarcarea traseelor montane din Romania ReMarking Romania, organizata de Asociatia ArtTour Romania, se afla la cea de a doua sa editie si se va desfasura.

SUMA RECORD! Fabrica de mobila care a ars la Balotesti va primi mai mare dauna din istoria asigurarilor de cladiri

Garanta, firma de asigurari din Romania detinuta in majoritate de un grup de profil din Grecia, va avea de achitat cel putin 5 milioane de euro in urma incendiului care a distrus mare parte din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )