Libnet.ro
UNICEF

22:00

iPhone XC ar putea fi numele celui mai ieftin iPhone de anul acesta

Playtech Playtech,
iPhone XC ar putea fi numele celui mai ieftin iPhone de anul acesta

Cu doar doua zile pana la lansarea noului iPhone, avem si mai multe zvonuri. Vor fi trei telefoane si cel mai ieftin are un nume ceva mai vechi. Cand Apple a incercat sa aiba si un iPhone. continuă pe Playtech

Romania va PIERDE anul acesta 800 de milioane de euro! Ponta avertizeaza: Cei care au furat bani europeni cu Teldrum si care au batut romanii trebuie sa stea departe!

Semnal de alarma tras de fostul premier Victor Ponta. El sustine ca Romania va pierde anul acesta fonduri europene in valoare de 800 de milioane de euro din cauza gastii formate din hoti si analfabeti, care,.

Catalin Ivan a trimis solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni: Amnarea unei discutii ar nsemna un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa

Eurodeputatul Catalin Ivan a trimis oficial solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni pe care, de altfel, ii acuza ca nu au avut nicio reactie pana acum in legatura cu violentele din 10 august de care se fac responsabile Guvernul si partidul lui Dragnea. Ivan mai spune ca amanarea unei dezbateri in grupul socialistilor europeni ar echivala cu un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa.

CRONICA Cat de singuri sunt cei care stiu ceva despre tandrete? Premiera celui mai recent spectacol al lui Felix Alexa, la Teatrul Dramaturgilor Romani VIDEO

Sambata, la Teatrul Dramaturgilor Romani, a avut loc premiera celui mai recent spectacol regizat de Felix Alexa, Despre tandrete, dupa Matei Visniec. Spectacolul spune povestea unor insingurati care incearca sa se regaseasca, intr-un fel sau altul, in celalalt.

Modificari pe ultima suta de metri? Cum se va numi cel mai ieftin iPhone care se va lansa in acest an

In doar cateva zile CEO-ul Apple, Tim Cook, va urca pe scena amfiteatrului Steve Jobs din incinta Apple Park Cupertino pentru a prezenta lumii intregi noile modele de iPhone-uri pe care compania californiana le-a dezvoltat pentru acest an.

Tineretul aproape de egalarea celui mai bun parcurs de dupa 1990

Nationala de tineret sub 21 de ani a Romaniei este aproape de a egala cel mai bun parcurs de la Revolutie incoace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )