Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iran: Zeci de mii de persoane participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iran: Zeci de mii de persoane participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani

Zeci de mii de manifestanti s-au adunat in fata fostei Ambasade a SUA in Iran pentru a participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani, in semn de protest impotriva gesturilor de apropiere ale presedintelui Hassan Rohani fata de Occident, informeaza presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

Cel mai mare diamant portocaliu din lume este scos la licitatie

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, cu o valoare cuprinsa intre 17 si 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 12 noiembrie, la Geneva, de casa Christie039;s, informeaza AFP.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice.

Alianta Nord-Atlantica testeaza incepand de sambata 2 noiembrie, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar integrat terestru, militar, aviatic, naval, forte speciale). Denumit sugestiv Steadfast Jazz 2013, exercitiul este coordonat de catre Comandamentul Fortei Aliate Integrate de la Brunssum, care va asigura, in 2014, comanda NRF. Exercitiul va fi condus de catre generalul german .

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice

Alianta Nord-Atlantica testeaza incepand de sambata 2 noiembrie, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar integrat terestru, militar, aviatic, naval, forte speciale). Denumit Steadfast Jazz 2013, exercitiul este coordonat de catre Comandamentul Fortei Aliate Integrate de la Brunssum, care va asigura, in 2014, comanda NRF, noteaza Agerpres.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice

Alianta Nord-Atlantica NATO) testeaza incepand de sambata, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar.

Linistea din timpul lecturii este cel mai mare dar pe care ti-l face un festival

Linistea din timpul lecturii este cel mai mare dar pe care ti-l face un festival. La Festivalul International de Literatura de la Timisoara 23-25 octombrie) am simtit inca din prima seara ca publicul nu este deloc unul intamplator, ca acolo fiecare scaun este ocupat de cineva care vrea sa asculte, care vrea sa se intalneasca cu un scriitor sau altul.

Imagini din CEL MAI MARE ORAS american intrat in FALIMENT

La cateva luni de la declararea falimentului in Detroit, candva centrul centrul industriei americane de automobile, orasul arata bantuit. Cu datorii cuprinse intre 17 si 20 de miliarde de dolari, Detroit a.

Cum arata cel mai mare oras american intrat in FALIMENT

La cateva luni de la declararea falimentului in Detroit, candva centrul centrul industriei americane de automobile, orasul arata bantuit. Cu datorii cuprinse intre 17 si 20 de miliarde de dolari, Detroit a.

Cel mai mare spital de copii din vestul tarii, evacuat de clanul Carpaci din Timisoara

Clanul Carpaci i-a aruncat in strada pe copiii bolnavi de plamani internati la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu din Timisoara. Cladirea cu laboratorul si Sectia de Pneumologie a fost retr.

Zeci de mii de persoane participa la mitingul pro-Europa de la Chisinau (VIDEO)

Miting de amploare la Chisinau. Mii de oameni participa la o manifestatie dedicata integrarii Republicii Moldova in Uniunea Europeana. La eveniment participa cetateni din toate raioanele tarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )