Libnet.ro
UNICEF

08:30

Irina Begu a fost eliminata de Petra Martic in turul secund de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Irina Begu a fost eliminata de Petra Martic in turul secund de la Australian Open

Jucatoarea romanca a fost eliminata in minimul de seturi de jucatoarea din Croatia, Petra Martic locul 81 WTA), scor 6-4, 7-6 3), in turul secund de la Australian Open, in urma unui joc modest. continuă pe Adevărul

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

Australian Open 2018: Irina Begu a fost eroina zilei. in scena intra Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan

Irina Begu a fost una dintre protagonistele primei zile de la Australian Open, revenind incredibil in meciul cu Ekaterina Makarova.

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Australian Open a durat 110 minute pentru ea: Prima romanca a fost eliminata dupa un meci dezamagitor

Daca turneul a inceput cu o victorie fantastica obtinuta de Irina Begu, din pacate, continuarea n-a fost la fel de fericita pentru o alta romanca intrata pe teren.

MECI EXPLOZIV la Australian Open! Irina Begu a produs marea SURPRIZA

Dupa un meci exploziv care a durat aproape 3 ore, Irina Begu a produs marea surpriza la Australian Open. Ea s-a calificat luni dimineata in turul II la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian.

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Corespondenta de la Melbourne - Irina Begu si-a stabilit un obiectiv indraznet dupa ce a facut un meci fantastic in primul tur de la Australian Open

Irina Begu a impresionat in meciul din primul tur de la Australian Open, unde a avut o revenire de senzatie in partida cu rusoaica Ekaterina Makarova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )