Libnet.ro
UNICEF

21:00

Irina Begu s-a calificat in finala de la Seul

Online Sport Online Sport,
Irina Begu s-a calificat in finala de la Seul

Jucatoarea Irina Begu si-a respectat statutul de principala favorita a turneului de la Seul si s-a calificat, sambata, in ultimul act al competitiei de 500. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Irina Begu s-a calificat in finala la Seul. Romanca si-a aflat deja adversara

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari.

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in finala, unde o va intalni pe belarusa Aleksandra Sasnovici

Irina Begu s-a calificat sambata in finala turneului WTA de la Seul dupa ce a invins-o pe belgianca Alison van Uytvanck. Meciul s-a incheiat cu 6-0, 6-2, dupa o ora si 11 minute, potrivit Agerpres. in urma.

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in semifinala, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson

Tenismena Irina Begu s-a calificat in semifinala turneul de la Seul dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson. Meciul s-a incheiat cu scorul de 6-4, 7-5. Begu si-a asigurat un cec de 29. 270 dolari si 110 puncte W.

Irina Begu s-a calificat in sferturi la Seul

Principala favorita a turneului din Coreea de Sud, Irina Begu a dispus, joi, de slovena Polona Hercog dupa un meci de trei seturi.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Seul

Irina Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute.

Irina Begu s-a calificat in finala de la Seul

LIVE Irina Begu joaca pentru titlu la Seul (Duminica, 8:00)

Irina Begu disputa finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), duminica dimineata la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului WTA din Seul

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute, informeaza Mediafax.

Irina Begu in semifinale la Seul

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )