Libnet.ro
UNICEF

21:15

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in semifinala, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson

B1 B1,
Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in semifinala, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson

Tenismena Irina Begu s-a calificat in semifinala turneul de la Seul dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson. Meciul s-a incheiat cu scorul de 6-4, 7-5. Begu si-a asigurat un cec de 29. 270 dolari si 110 puncte W. continuă pe B1

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Seul

Irina Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute.

Irina Begu s-a calificat in sferturi la Seul

Principala favorita a turneului din Coreea de Sud, Irina Begu a dispus, joi, de slovena Polona Hercog dupa un meci de trei seturi.

WTA Seul: Irina Begu, in optimile turneului

Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), dupa ce a trecut de Kateryna Kozlova venita din calificari, locul 203 WTA).

Tenis Seul: Irina Begu, calificata in sferturi. Cine este urmatoarea adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita a turneului de la Seul, a eliminat-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2 si s-a calificat in sferturile competitiei.

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului WTA din Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 3, a invins, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul ceh Kristyna Pliskova/Katerina Vankova, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Seul, informeaza Reuters.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului WTA din Seul

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turenului de la Seul, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2, pe sportiva Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, intr-un meci care a durat doua ore si 21 de minute, informeaza Mediafax.

Irina Begu in semifinale la Seul

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

Irina Begu trece fara probleme de primul tur la Seul

Principala favorita a turneului WTA de la Seul, jucatoarea Irina Begu s-a calificat marti in optimile de finala.

Irina Begu, in semifinalele turneului de la Seul. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului de la Seul, dupa ce a trecut de suedeza Johanna Larsson, 62 WTA, cu scorul de 6-4, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )