Libnet.ro
UNICEF

21:30

Isarescu: Am asistat la un atac jalnic asupra BNR

Antena3 Antena3,
Isarescu: Am asistat la un atac jalnic asupra BNR

Banca Nationala a Romaniei BNR) a fost tinta unor atacuri jalnice in ultima perioada, iar acuzatiile potrivit carora cineva ar manipula dobanzile sunt periculoase pentru stabilitatea economica, in. continuă pe Antena3

MUGUR ISARESCU: Am asistat la un atac jalnic asupra BNR

Banca Nationala a Romaniei BNR) a fost tinta unor atacuri jalnice in ultima perioada, iar acuzatiile potrivit carora cineva ar manipula dobanzile sunt periculoase pentru stabilitatea economica, in conditiile in care s-a sarit la gatul BNR, a spus astazi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la prezentarea raportului asupra inflatiei.

Mugur Isarescu se dezlantuie la adresa Guvernului: Asistam la un ATAC JALNIC asupra BNR. Valcov ne da noua sfaturi!

Mugur Isarescuii ataca dur pe guvernanti. Guvernatorul BNR s-a dezlantuit la adresa consilierului premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, dupa ce condamnatul la 8 ani de inchisoare in prima.

Valcov, referitor la ROBOR: Guvernul, Banca Nationala si bancile trebuie sa ajunga la un consens

Consilierul prim-ministrului, Darius Valcov, a declarat duminica seara ca nu se pune problema schimbarii ROBOR, insa Guvernul, Banca Nationala si bancile trebuie sa ajunga la un consens in aceasta.

VIDEO Isarescu, despre atacurile la adresa BNR: jalnice, iresponsabile, de doua parale. Despre consilierul pe probleme economice al premierului: Ia uite cine ne da noua sfaturi!

Ia uite cine ne da noua sfaturi!, a spus luni guvernatorul BNR Mugur Isarescu, referindu-se la Darius Valcov consilierul pe probleme economice al premierului. Isarescu a fost extrem de deranjat de iesirile publice ale lui Valcov, ale carui atacuri si solicitari adresate Bancii Centrale au fost caracterizate de Guvernator ca fiind jalnice si iresponsabile. Domnul consilier nu stie nici tratatul unional, a mai adaugat Isarescu, tratat care spune clar ca Banca Nationala nu are voie sa dea sau sa primeasca sfaturi. Mai e un lucru grav: a canalizat toata discutia despre banci doar pe problema creditului, ceea ce e chiar periculos! Pai prin banci se fac toate platile din economie. Dar singura preocupare a domnului consilier este sa atace creditul si ROBORUL. Pai prin ROBOR intra lichiditatea in sistem. E ca si cum ai atenta la aprovizionarea cu lichiditate a Trezoreriei Statului. , a mai spus Isarescu cu ocazia prezentarii Raportului privind inflatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )