Libnet.ro
UNICEF

17:45

Isarescu: Romania nu a fost pregatita sa intre in Uniunea Europeana in 2007. Dar, daca nu o faceam atunci, nu stiu daca mai intram

Adevărul Adevărul,
Isarescu: Romania nu a fost pregatita sa intre in Uniunea Europeana in 2007. Dar, daca nu o faceam atunci, nu stiu daca mai intram

Romania nu a fost pregatita in 2007 sa intre in Uniunea Europeana UE), a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, precizand ca a fost avertizat inca din perioada in care a fost premier despre acest lucru, de catre fostul sef al Comisiei Europene, Romano Prodi. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu: Romania nu a fost pregatita sa intre in UE

Romania nu a fost pregatita in 2007 sa intre in Uniunea Europeana UE), a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, precizand ca a fost avertizat.

Mugur Isarescu: Adevarul e ca noi nu am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana in 2007

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat ca Romania nu a fost pregatita sa intre in Uniunea Europeana in 2007, dar si daca nu aderam la acel moment, nu.

Isarescu: Adevarul e ca noi n-am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana, in 2007

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, ca Romania nu a fost pregatita sa devina membru al Uniunii Europene, in anul 2007, insa, daca aderarea nu avea loc, atunci, era posibil sa nu se mai intample deloc. Mugur Isarescu, care in anul 2007 ocupa functia de prim-ministru, a declarat ca, pe langa problemele economice, Romania nu era pregatita sa faca pasul spre UE nici din punct de vedere al mentalitatii populatiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi dupa ce Marea Britanie va iesi. Ce sfaturi le da premierul Dacian Ciolos romanilor din Regatul Unit

Dupa intalnirea cu premirul polonez, Beata Szydlo, Dacian Ciolos a spus ca dupa Brexit Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi, numind acest lucru un moment de cotitura care trebuie folosit.

Mugur Isarescu: Noi nu am fost pregatiti sa intram in UE in 2007. Daca nu o faceam, nu stiu daca mai intram

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat la Alba Iulia, ca Romania nu a fost pregatita in 2007 sa intre in Uniunea Europeana UE), precizand ca a fost avertizat inca din perioada in care a fost premier despre acest lucru.

Mugur Isarescu: Adevarul este ca noi nu am fost pregatiti sa intram in UE in 2007

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a declarat vineri seara, la Alba Iulia, ca Romania nu era pregatita sa adere la Uniunea Europeana in 2007, dar daca nu am fi intrat la momentul respectiv, nu stie daca acest lucru s-ar mai fi intamplat ulterior.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )