Libnet.ro
UNICEF

17:00

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa cu fotografia micutului gasit mort pe o plaja din Turcia

România Liberă România Liberă,
ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa cu fotografia micutului gasit mort pe o plaja din Turcia

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq. continuă pe România Liberă

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa cu fotografia micutului gasit mort pe plaja

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq.

ISIS ii santajeaza pe cei care vor sa ajunga in Europa. Le arata fotografia micutului gasit mort pe plaja

Otografia cu Aylan a aparut in editia de saptamana aceasta a revistei de propaganda a gruparii jihadiste, Dabiq.

Politia daneza a suspendat toate legaturile feroviare cu Germania din cauza imigrantilor care vor sa ajunga in Suedia

Politia din Danemarca a oprit trenurile ce soseau din Germania intr-o incercare de a inregistra si controla aflxul de imigranti care doresc sa ajunga in Suedia, informeaza agentiile internationale, citate de.

Amenzi mari pentru cei care arunca mucurile de tigara pe jos

Cei care fumeaza pe strazile Parisului trebuie, de acum inainte, sa fie atenti sa nu arunce mucurile de tigari la voia intamplarii. De la 1 octombrie, aruncatul mucurilor pe jos se va pedepsi cu o amenda de.

Criza imigrantilor, departe de final. Raportul alarmant al UNHCR care priveste intreaga Europa

Aproximativ 400. 000 de refugiati sunt asteptati sa ajunga in Europa dupa ce vor traversa Marea Mediterana pana la finalul anului 2015, in timp ce alti 450. 000 ar veni in 2016, potrivit unui raport publicat.

Cele mai bune carti despre relatii: lecturi de capatai pentru cei care vor sa-si rezolve problemele de cuplu

Cele mai bune carti despre relatii. Niciodata nu suntem pregatiti suficient ca sa facem fata problemelor presupuse de viata in doi, tocmai de aceea este necesar sa acordam atentie rezolvarii momentelor dificile care apar in timp. O cale aflata la indemana este reprezentata de cartile publicate de unii dintre cei mai apreciati psihologi si terapeuti specializati in problemele de cuplu.

Sportivii, oamenii de cultura, de arta si cei care servesc interesele nationale vor primi cetatenia romana mai usor

Cetatenii straini care servesc Romania ar putea obtine mai usor cetatenia. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in sedinta de guvern. Ordonanta de urgenta ii vizeaza pe sportivi, pe oamenii.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

Ungaria va gazdui un exercitiu NATO la care vor participa inclusiv militari romani

Ungaria va gazdui, in perioada 14-21 septembrie, un exercitiu militar al Aliantei Nord-Atlantice la care va participa personal din cel putin sapte tari, inclusiv din Romania, informeaza MTI.

Zi importanta in criza migrantilor. UE ar putea prezenta miercuri cotele de refugiati care vor fi repartizati fiecarei tari in parte. Germania anunta ca poate primi jumatate de milion anual

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker este asteptat sa prezinte miercuri propunerile sale de a distribui 120 000 de refugiati in UE, un prim pas, potrivit Germaniei, care cere un sistem de cote, fara plafon. Ramaneti pe HotNews. ro ca sa aflati masurile luate in criza migrantilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )