Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai bune carti despre relatii: lecturi de capatai pentru cei care vor sa-si rezolve problemele de cuplu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune carti despre relatii: lecturi de capatai pentru cei care vor sa-si rezolve problemele de cuplu

Cele mai bune carti despre relatii. Niciodata nu suntem pregatiti suficient ca sa facem fata problemelor presupuse de viata in doi, tocmai de aceea este necesar sa acordam atentie rezolvarii momentelor dificile care apar in timp. O cale aflata la indemana este reprezentata de cartile publicate de unii dintre cei mai apreciati psihologi si terapeuti specializati in problemele de cuplu. continuă pe Adevărul

Mircea Dusa: Un congres PSD se impune pentru a da stabilitate conducerii partidului si pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile din 2016

Mircea Dusa, presedintele organizatiei PSD Harghita, a declarat ca un congres al social-democratilor este necesar pentru a da stabilitate conducerii partidului si pentru a crea cele mai bune premise pentru.

Secretele maestrului Radu Anton Roman pentru cele mai bune muraturi de casa: de ce se pun borcanele pe lame de cutit

Legendarul maestru bucatar Radu Anton Roman dezvaluie, intr-una din cartile sale, secretele celor mai bune muraturi pe care orice gospodina le poate prepara acasa.

Aceste telefoane bizare de la Lenovo pot fi cele mai bune computere in tari sarace

Cand Samsung a lansat primul Galaxy Note, a aparut denumirea phablet. intre timp, telefoanele doar au devenit mai mari fara sa mai conteze ca sunt sau nu phablet. Lenovo vrea sa creeze o nisa a sa, iar aceste telefoane nu sunt ca sa vorbesti, neaparat, la ele.

Cele mai bune sucuri naturale care combat colesterolul rau si previn bolile de inima

Colesterolul marit se afla in stransa legatura cu aparitia bolilor de inima, intrucat se depune pe vasele de sange, alaturi de calciu, si ingreuneaza circulatia sangelui catre inima.

Cele mai noi informatii despre olimpica disparuta din Valcea

Eleva olimpica din Valcea care a disparut de acasa vinerea trecuta a fost gasita la Istanbul, unde incapuse pe mana unor traficanti de carne vie care o tineau sechestrata. Cel putin asta.

Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe.

Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova

Sanatoriile de relaxare si tratament din Republica Moldova sunt amplasate in locuri pitoresti, unde sunt create conditii bune de recuperare. Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova se afla in Vadul lui Voda, raionele Calarasi, Camenca, Cahul si Dubasari.

GALERIE FOTO. Omul cu cele mai mari talpi si omul cu cei mai multi dinti. Ce recorduri au fost inscrise in Guiness Book 2016

Barbatul cu cele mai mari talpi din lume, cel mai inalt cuplu casatorit, omul cu cei mai multi dinti, dar si cel mai mare cart pentru hot dog si cele mai mari cizme de cowboy, sunt cateva dintre noile recorduri inscrie in editia Guiness Book 2016.

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Destinatii europene pitoresti, care ofera tot ce isi poate dori un turist

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Estonia si Letonia se numara printre cele mai frumoase destinatii europene, care incep sa fie descoperite si de turistii romani. Au orase vechi superbe, castele medievale, parcuri naturale salbatice si plaje izolate.

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )