Libnet.ro
UNICEF

19:46

Israelul impune saptamana viitoare masuri de carantina la nivel national. Numarul de cazuri de COVID-19 a explodat

Adevărul Adevărul,
Israelul impune saptamana viitoare masuri de carantina la nivel national. Numarul de cazuri de COVID-19 a explodat

Israelul va impune saptamana viitoare masuri partiale de carantina la nivel national, pentru a combate cresterea numarului cazurilor de coronavirus, a anuntat joi seful fortei de lucru impotriva pandemiei, Ronni Gamzu, intr-un mesaj emotionant la televiziune, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Ministrul sanatatii german exclude posibilitatea unei noi carantine la nivel national

Germania nu va avea nevoie de o noua carantina impusa la nivel national in timpul iernii pentru a tine sub control pandemia in pofida recrudescentei coronavirusului, a anuntat miercuri ministrul german al sanatatii Jens Spahn, potrivit Reuters.

GERMANIA: Ministrul sanatatii exclude revenirea la masurile de izolare la nivel national

Germania nu va mai avea nevoie sa impuna din nou masuri de izolare la nivel national pe timpul iernii pentru a tine sub control epidemia, in pofida cresterii numarului de infectari, a declarat miercuri ministrul federal al sanatatii, Jens Spahn, transmite Reuters.

Catalin Predoiu: De saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte, printre care si unul privind Legile Justitiei

Incepand de saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte de lege si politici publice, printre care si un proiect privind ceea ce numim in limbajul co.

Care este salariu mediu net la stat. Adminsitratia publica a urcat in premiera, in top 10 la nivel national

Pandemia de coronavirus a lovit puternic anumite domenii de activitate din sectorul privat si astfel, a propulsat administratia publica in top 10 salarii la nivel national. Sectorul IT continua sa.

CORONAVIRUS |Israel impune masuri partiale de carantina Orase inchise, reuniunile de masa interzise

In contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus la nivel national, Israelul va impune, saptamana viitoare, masuri partiale de carantina, a anuntat joi seful fortei de lucru impotriva pandemiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )