Libnet.ro
UNICEF

21:30

James Blunt a realizat un lyric video pentru noul sau single Satellites!

Devorator Monden Devorator Monden,
James Blunt a realizat un lyric video pentru noul sau single Satellites!

Compusa in colaborare cu Claude Kelly si Steve Mac, piesa Satellites este confirmata ca fiind cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al artistului, intitulat Moon Landing, care va fi lansat pe 18 octombrie. Pana la lansarea unui videoclip oficial al piesei, James Blunt isi incanta fanii cu un lyric video care a . continuă pe Devorator Monden

Robin Thicke ne incanta cu un lyric video pentru noul sau single For The Rest Of My Life!

Artistul american, care a dominat topurile din aceasta vara cu al sau superhit Blurred Lines, continua sa isi promoveze cel de-al saselea album din cariera prin lansarea unui nou single promotional, intitulat For The Rest Of My Life. Pentru aceasta frumoasa balada Robin Thicke a realizat deocamdata un lyric video in cadrul caruia apar elemente .

Naya Rivera si Big Sean au lansat un lyric video pentru piesa Sorry!

Tanara actrita/cantareata si iubitul sau, rapperul Big Sean, fac echipa pentru acest nou single, intitulat Sorry, care a fost lansat pe 17 septembrie. Un videoclip oficial nu a fost inca lansat, insa pana atunci, pentru a-si promova noul single, cei doi indragostiti ne ofera un lyric video al acestei piese. Versurile piesei, litere albe pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )