Libnet.ro
UNICEF

20:15

Japonia: Nivel ridicat de radiatii, descoperit in mai multe rauri din prefectura Fukushima

România Liberă România Liberă,
Japonia: Nivel ridicat de radiatii, descoperit in mai multe rauri din prefectura Fukushima

Autoritatile din Japonia au descoperit niveluri ridicate de radiatii in sapte rauri din prefectura Fukushima, in apropierea centralei nucleare dezafectate. continuă pe România Liberă

Botosani. Piroman retinut dupa ce a incendiat mai multe locuinte

Politistii din Botosani au retinut, marti, un tanar in varsta de 19 ani, dupa ce ar fi incendiat mai multe gospodarii din localitatea Cotu Miculinti, din comuna Cotusca.

Sinteza: Controversa Panama Papers a generat anchete in mai multe tari

O serie de anchete au fost deschise in mai multe tari, ca urmare a operatiunii jurnalistice cunoscuta drept Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari.

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia.

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia ca transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara. Potrivit unui comunicat al MAE, in urma introducerii, la 1 aprilie, a taxei pe kilometru pentru transportatorii rutieri - camioane de peste 3,5 tone - si a disfunctionalitatii sistemului electronic de inregistrare, transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, in special in apropierea frontierelor.

Alina Petre, obligata de instanta sa stearga de pe Facebook mai multe postari in care facea referiri la fostui ei sot, fiul lui Virgil Magureanu

Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a fost obligata de instanta sa stearga de pe contul personal de Facebook mai multe postari in care facea referiri la fostui ei sot, informeaza.

Novak Djokovic scrie istorie in tenis: Sarbul a devenit jucatorul cu cele mai multe titluri Masters 1000 castigate de-a lungul carierei dupa ce a obtinut victoria in finala de la Miami

Sarbul Novak Djokovic a devenit oficial jucatorul cu cele mai multe titluri Masters 1000 castigate de-a lungul carierei, ajungand la 28 de trofee Indian Wells dupa ce a castigat finala de la.

Nicusor Dan cere PNL sa retraga candidatura lui Ludovic Orban si sustine ca intr-o confruntare cu PSD ar obtine cele mai multe voturi

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, cere PNL sa il retraga pe Ludovic Orban din cursa, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige. Alina Gorghiu imi sugereaza, intr-o emisiune TV, sa ma retrag din cursa in favoarea lui Ludovic Orban. Vreau sa va asigur ca nu voi accepta sa fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greseste. Sondajele arata ca, intr-o confruntare directa cu PSD-ul, voi obtine cele mai multe voturi, asa incat gasesc ca e mai rezonabil ca PNL sa-si retraga candidatul, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige, a scris Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Incendiu la un camin de batrani din Focsani: Mai multe persoane au fost evacuate iar un barbat a suferit un atac de panica (VIDEO)

Panica in urma unui incendiu produs la un camin de batrani din Focsani. Mai multe persoane au fost evacuate, iar un batran imobilizat la pat a facut atac de panica si a avut nevoie de.

Un oras din Prahova este localitatea cu cele mai multe monumente istorice pe cap de locuitor din Romania

Cel mai cautat oras din Romania de lumea buna, la 1900, si capitala de vara a tarii detine si titlul de localitatea cu cele mai multe monumente istorice pe cap de locuitor.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )