Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jeff Bezos nu mai este de ieri cel mai bogat om din lume.

România Liberă România Liberă,
Jeff Bezos nu mai este de ieri cel mai bogat om din lume.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a pierdut prima pozitie, care ii revine acum n mod surprinzator unui. continuă pe România Liberă

Jeff Bezos nu mai este cel mai bogat om al lumii. Cine i-a luat locul

Jeff Bezos pierde primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume.

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

Claudiu Lascoschi nu mai este avocatul lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca va avea un nou aparator. Acesta nu va mai fi reprezentat de Claudiu Lascoschi, cel mai longeviv avocat al sau.

Programul PRIMA CASA se apropie de final! Citu: Economia nu mai este in criza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca Programul Prima Casa nu prea isi mai are rostul, dat fiind faptul ca economia nu este in criza. Sunt doua lucruri. Deja plafoanele pentru.

Ambasador libian: Fortele externe sa nu se mai amestece in razboiul civil din Libia

Fortele externe sa nu se mai amestece in razboiul civil din Libia, a cerut trimisul libian la Organizatia Natiunilor Unite ONU), Ghassan Salame, intr-un interviu acordat pentru BBC. Potrivit acestuia,.

Business report: Carburantii s-au scumpit, dupa ieftinirea de la inceput de an. Pretul motorinei a crescut semnificativ; Transgaz anunta inregistrarea, in 2019, a celui mai mic nivel al consumului tehnologic din gazele transportate in retea, similar cu m

Nu s-a pus inca nicio instalatie fotovoltaica cu subventie AFM, dar AFM are de raspuns la o intrebare: pe ce ati cheltuit 13 milioane de euro? Comparand date. Romania se mentine in topul celor mai mari cresteri de preturi din UE. Locul doi la inflatie in decembrie, dupa Ungaria. Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )