Libnet.ro
UNICEF

14:00

Jelena Ostapenko, o nuca prea tare pentru Sorana Carstea! Simona Halep isi poate lua maine revansa dupa finala pierduta la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Jelena Ostapenko, o nuca prea tare pentru Sorana Carstea! Simona Halep isi poate lua maine revansa dupa finala pierduta la Roland Garros

Sorana Carstea n-a reusit sa o urmeze pe Simona Halep in semifinalele turneului de la Beijing, ea find eliminata de Jelena Ostapenko. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

Asa am trait Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Am transmis live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

SORANA CiRSTEA - JELENA OSTAPENKO LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SORANA CiRSTEA - JELENA OSTAPENKO LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, undeo va infrunta pe letona Julia Ostapenko N. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing (9:30)

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko se intalnesc, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

Asa am trait Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko in sferturi la Beijing

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko s-au intalnit, vineri dimineata de la ora 9:30 a Romaniei, pentru un loc in semifinalele Openului Chinei de al Beijing.

LIVESCORE: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko (dupa ora 10:20)

Coechipiere la dublu in ultimele doua turnee asiatice din circuit, Sorana Cirstea 44 WTA) si Jelena Ostapenko 8 WTA) se intalnesc in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory) . Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 2-5

Coechipiere la dublu in ultimele doua turnee asiatice din circuit, Sorana Cirstea 44 WTA) si Jelena Ostapenko 8 WTA) se intalnesc in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory) . Meciul este in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

FINAL: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6

Coechipiere la dublu in ultimele doua turnee asiatice din circuit, Sorana Cirstea 44 WTA) si Jelena Ostapenko 8 WTA) se intalnesc in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory) . Meciul este in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Simona Halep vs Jelena Ostapenko se va disputa sambata, dupa ora 09:30/ Ostapenko: Cred ca Simona este favorita

Meciul Simonei Halep 2 WTA) cu Jelena Ostapenko 8 WTA) din semifinalele de la Beijing Premier Mandatory) se va disputa sambata, nu inainte de ora 09:30, dupa cum au anuntat organizatorii competitiei asiatice. De la ora 07:30, pe arena centrala va avea loc o partida de dublu feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )