Libnet.ro
UNICEF

18:46

Jihadistii din Statul Islamic ameninta sa il decapiteze pe Obama in Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Jihadistii din Statul Islamic ameninta sa il decapiteze pe Obama in Casa Alba

Un luptator al Statului Islamic il ameninta pe presedintele SUA, Barack Obama,intr-o inregistrare video, ca il va decapita in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana. continuă pe Adevărul

Jihadistii din Statul Islamic ameninta ca vor executa un ostatic nipon si un pilot iordanian daca nu este eliberata o terorista irakiana

Reteaua terorista Stat Islamic in Irak si Siria a amenintat marti ca va executa in 24 de ore inca un ostatic nipon si un pilot militar iordanian daca Guvernul de la Amman nu o va elibera pe o islamista irakiana condamnata la moarte.

Statul Islamic ameninta din nou ca va ucide pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea Statul Islamic SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji.

Statul Islamic ameninta cu uciderea ostaticului japonez si a unui pilot iordanian in 24 de ore

Gruparea Statul Islamic a amenintat ca va executa, in 24 de ore, un ostatic japonez si un pilot iordanian daca autoritatile din Amman nu elibereaza o jihadista irakiana aflata in detentie si condamnata la moarte, potrivit unei inregistrari video difuzate marti pe site-urile jihadiste, scrie AFP.

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore doi ostatici, daca Ammanul nu elibereaza o jihadista condamnata la inchisoare

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore un ostatic japonez si un pilot iordanian, informeaza LeFigaro. frGruparea terorista Statul islamic a amenintat ca va executa in 24 de ore un ostativ japonez si.

infrangere pentru jihadistii gruparii Statul Islamic: Fortele kurde au alungat gruparea terorista din orasul Kobane

Gruparea terorista Statul Islamic a fost alungata din orasul sirian Kobane de catre fortele kurde, dupa peste patru luni de lupte, scrie AFP. Statul Islamic a suferit cea mai usturatoare infrangere in Siria: Kurzii.

Gruparea terorista Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Europa, dupa tragedia de la Charlie Hebdo: Nu ati vazut nimic inca

Gruparea jihadista Statul Islamic cere noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand tragedia provocata de jihadisti la redactia saptamanalului Charlie Hebdom, scrie AFP potrivit Hotnews. Cerem musulmani.

Femeile occidentale care s-au alaturat jihadistilor din Statul Islamic se ocupa de recrutare si propaganda

Cele aproximativ 550 de femei occidentale care s-au alaturat gruparii Statul Islamic SI) nu sunt autorizate sa lupte, insa ele se casatoresc si le fac viata mai usoara jihadistilor, recruteaza si fac apel la atentate impotriva Occidentului, potrivit unor experti citati de AFP.

Statul Islamic il ameninta pe Obama: iti vom taia capul in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana

Gruparea Statul Islamic a mai facut o amenintare cat se poate de serioasa. Membrii retelei teroriste au publicat un film in care ameninta sa-l decapiteze pe presedintele american Barack Obama. Statul Islamic.

Statul Islamic il ameninta cu decapitarea pe presedintele american Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a foat amenintat cu decapitarea de catre gruparea jihadista Stat Islamic, intr-o noua inregistrare video, relateaza Fox News. in inregistrare, gruparea terorista ameninta.

Presedintele Cehiei indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii Statul Islamic: Pregateste un super Holocaust

Presedintele ceh Milos Zeman indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, sub egida Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), care, spune liderul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )