Libnet.ro
UNICEF

21:45

infrangere pentru jihadistii gruparii Statul Islamic: Fortele kurde au alungat gruparea terorista din orasul Kobane

B1 B1,
infrangere pentru jihadistii gruparii Statul Islamic: Fortele kurde au alungat gruparea terorista din orasul Kobane

Gruparea terorista Statul Islamic a fost alungata din orasul sirian Kobane de catre fortele kurde, dupa peste patru luni de lupte, scrie AFP. Statul Islamic a suferit cea mai usturatoare infrangere in Siria: Kurzii. continuă pe B1

SRI confirma: Adepti ai gruparii Statul Islamic au tranzitat Romania spre si dinspre Siria

Serviciul Roman de Informatii SRI) a transmis, sambata, intr-un comunicat, ca adepti ai gruparii Statul Islamic au rute predilecte de deplasare dinspre Europa de Vest catre Siria-Irak fie aeriene, cu tranzit.

SUA si Irakul pregatesc o ofensiva pentru recucerirea orasului Mosul de la Statul Islamic

Statele Unite si Irakul pregatesc o ofensiva militara cu scopul de a recuceri Mosulul nord), al doilea cel mai important oras irakian, care se afla sub controlul gruparii Statului Islamic, scrie The Wall Street.

SUA si Irakul pregatesc o ofensiva pentru recucerirea orasului Mosul de la Statul Islamic

Statele Unite si Irakul pregatesc o ofensiva militara cu scopul de a recuceri Mosulul nord), al doilea cel mai important oras irakian, care se afla sub controlul gruparii Statului Islamic, scrie The Wall Street Journal WSJ) citand Comandamentul Central al armatei americane CENTCOM, relateaza AFP.

JAPONIA. Ultimatumul de 72 de ore dat de Statul Islamic a expirat. inca nu a fost trimis niciun mesaj

Guvernul de la Tokyo continua negocierile pentru eliberarea celor doi ostatici luati de Statul Islamic chiar daca ultimatumul de 72 de ore a expirat expirat, vineri, la ora 14. 50 ora Romaniei) si autoritatile japoneze nu au fost contactate.

Gruparea terorista Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Europa, dupa tragedia de la Charlie Hebdo: Nu ati vazut nimic inca

Gruparea jihadista Statul Islamic cere noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand tragedia provocata de jihadisti la redactia saptamanalului Charlie Hebdom, scrie AFP potrivit Hotnews. Cerem musulmani.

Statul Islamic cere noi atacuri in Europa, dupa atentatul impotriva Charlie Hebdo: Nu ati vazut inca nimic

Grupul extremist Statul Islamic SI) a cerut luni efectuarea de noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand atentatele efectuate de jihadisti, in special cel din Franta impotriva redactiei Charlie Hebdo, scrie AFP.

Statul Islamic sustine ca a decapitat un ostatic japonez

Grupul terorist Statul Islamic din Irak si Siria a prezentat o inregistrare video cu ceea ce ei sustin ca ar fi decapitarea unui ostatic nipon, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste.

Romania trebuie sa opreasca tranzitul teroristilor din Statul Islamic. Declaratia facuta reuniunea pe tema luptei impotriva terorismului

Romania si Bulgaria trebuie sa opreasca tranzitul teroristilor ce fac parte din Statul Islamic, a afirmat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond. Declaratia a fost facuta in cadrul reuniunii pe tema.

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a se alatura luptatorilor kurzi in razboiul impotriva Statului Islamic, transmite The Independent. Sursa citata relateaza ca Matthew Gardiner se afla printre.

Timpul limita dat de Statul Islamic pentru prizonierii japonezi s-a scurs. Soarta celor doi ostatici este nesigura

Japonia a anuntat vineri ca incearca sa obtina eliberarea celor doi ostatici japonezi tinuti de militantii Statului Islamic, dupa ce timpul limita pentru plata rascumpararii trecuse, anunta Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )