Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jose Manuel Barroso vrea rezolvarea crizei din Ucraina prin solutii pasnice.

România Liberă România Liberă,
Jose Manuel Barroso vrea rezolvarea crizei din Ucraina prin solutii pasnice.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, insista asupra unei solutii pasnice pentru rezolvarea crizei din Ucraina. El a declarat la Atena ca Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, conform Mediafax. Rostind cuvantul pace de cel putin zece ori, Barroso, care participa la Atena la cel de-al saselea summit al regiunilor si oraselor, a explicat ca scopul Uniunii Europene pentru Ucraina este foarte clar: este pace, stabilitate si prosperitate. Nu avem nicio ambitie . continuă pe România Liberă

Jose Manuel Barroso spera in continuare intr-o solutie pasnica la criza din Ucraina

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso spera in continuare intr-o solutie pasnica si negociata in Ucraina, iar Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, a anuntat acesta. Barosso a.

Sper in continuare la o solutie pasnica pentru criza din Ucraina

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso spera in continuare la o solutie pasnica si negociata in Ucraina, deoarece Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, a anuntat el astazi la Atena.

Jose Manuel Barroso: Ucraina va incheia un acord de asociere cu UE si o va face in timp de pace

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, a declarat sambata, la Atena, ca Ucraina va semna un acord de asociere cu Uniunea Europeana, respins de precedenta administratie a tarii, si o va face in timp de pace, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Bulgaria anunta ca va face provizii de gaze, in contextul crizei din Ucraina

Autoritatile bulgare au anuntat ca vor incepe sa faca provizii de gaze, in contextul crizei severe din Ucraina. Bulgaria depinde in totalitate de gazele venite din conductele ce trec prin Ucraina, asa ca.

Prima intalnire Kerry-Lavrov, pe tema crizei din Ucraina.

Sefii diplomatiilor americana John Kerry si rusa Serghei Lavrov au discutat miercuri, la Paris, despre situatia din Ucraina, la finalul unei reuniuni cu privire la situatia din Liban, potrivit unor surse diplomatice, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor occidentale, in caz de sanctiuni contra sa La finalul dejunului de lucru al Grupului International de .

LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Criza din Ucraina: Washington mentine presiunea inainte de o intalnire tete-a-tete intre reprezentanti ai Moscovei si Parisului / Rusia sustine in continuare ca soldatii din Crimeea nu sunt ai sai/ Comisia Europeana anunta un aju

Criza din Ucraina continua, in timp ce puterile occidentale continua sa puna presiune pe Moscova acuzand-o de cautarea unui pretext pentru a invada Ucraina, inainte de o intalnire tete-a-tete, miercuri, la Paris, intre liderii diplomatiei ruse si americane. Fortele militare rusesti continua sa ocupe Crimeea, dupa ce in urma cu o zi o coloana de soldati ucraineni neinarmati a confruntat militarii rusi care ocupau baza aeriana de la Belbek, de langa Sevastopol. Astfel s-au auzit primele focuri de arma de la inceputul conflictului din Crimeea, trase de militarii rusi in aer in semn de avertizare. --------------Ora 13. 20: Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso: UE este pregatita sa ofere ajutor financiar Ucrainei de cel putin 11 miliarde de euro pe urmatorii doi ani Ora 12:30 Ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu sustine ca fotografiile in care apar soldati si tehnica militara ce par a apartine Fortelor Armate Ruse sunt prostii. Shoigu sustine ca habar nu are cum unde persoanele inarmate descrise de Kremlin ca formand fortele de auto-aparare din Crimeea au in posesia lor vehicule blindate ce sunt si in utilizarea fortelor armate ruse. Vezi un VIDEO graitor in articol. Ora 12:10 Mars de sustinere pentru Ucraina, anuntat pentru miercuri in Bucuresti, ora 18:30. Marsul se va derula pe traseul Ambasada Ucrainei - Ambasada Rusiei. Ora 11:55 Ministrul rus de externe: Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti.

Barack Obama a salutat pozitiile coordonate ale Europei si SUA pe tema crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a salutat vineri, intr-o conversatie la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, pozitiile coordonate ale Uniunii Europene si Statelor Unite cu privire la Rusia, relateaza.

Barack Obama a autorizat blocarea unor averi si impunerea unor restrictii de vize, ca urmare a crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, ca a autorizat impunerea unor restrictii in acordarea de vize de calatorie ca raspuns la incalcarea in curs, de catre Rusia, a suveranitatii si.

Basescu, la finalul Consiliului European: Romania participa cu personal la misiunea OSCE din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, dupa Consiliul European de la Bruxelles, ca Romania are un rol in rezolvarea situatiei din Ucraina, in acest sens aproband in timpul Consiliului participarea cu.

Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei ...

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul, citat de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. America anunta ca nu a ajuns la un acord cu Rusia, dupa intalnirea Kerry-Lavrov Cei doi lideri au purtat discutii pe marginea unor scenarii de cooperare internationala in vederea unei normalizari politice a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )