Libnet.ro
UNICEF

06:45

Barack Obama a salutat pozitiile coordonate ale Europei si SUA pe tema crizei din Ucraina

Antena3 Antena3,
Barack Obama a salutat pozitiile coordonate ale Europei si SUA pe tema crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a salutat vineri, intr-o conversatie la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, pozitiile coordonate ale Uniunii Europene si Statelor Unite cu privire la Rusia, relateaza. continuă pe Antena3

Obama a salutat, intr-o conversatie cu Merkel, pozitiile coordonate ale SUA si UE

Presedintele american Barack Obama a salutat vineri, intr-o conversatie la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, pozitiile coordonate ale Uniunii Europene si Statelor Unite cu privire la Rusia, relateaza AFP .

Obama a salutat, intr-o conversatie la telefon cu Merkel, pozitiile coordonate ale SUA si UE

Presedintele american Barack Obama a salutat vineri, intr-o conversatie la telefon cu cancelarul german Angela Merkel, pozitiile coordonate ale Uniunii Europene si Statelor Unite cu privire la Rusia. Barack Obama.

Rusia si SUA nu s-au inteles la cina din Paris. Barack Obama si David Cameron denunta situatia inacceptabila din Ucraina

Dupa ce sefii diplomatiei din Rusia si Statele Unite nu au reusit sa ajunga la un acord miercuri, la Paris, in legatura cu situatia din Ucraina, presedintele american, Barack Obama, si premierul Marii Britanii, David Cameron, au apreciat ca situatia actuala este una inacceptabila, transmite AFP.

Barack Obama ii trimite doua lazi cu bere lui Stephen Harper dupa un pariu pierdut la JO de la Soci

Casa Alba va livra, luni, doua lazi de bere ambasadei Canadei la Washington, dupa un pariu pierdut de presedintele Barack Obama in fata premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile.

Barack Obama se tine de cuvant si trimite premierului canadian 2 lazi de bere

Casa Alba va livra, luni, doua lazi de bere ambasadei Canadei la Washington, dupa un pariu pierdut de presedintele Barack Obama in fata premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat din nou la telefon despre criza din Ucraina

Dupa o zi tensionata in care Congresul american a avertizat Rusia cu sanctiuni economice, iar UE a decis deja sa adopte o serie de masuri prin care sa constranga oficialii de la Kremlin, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat din nou la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza AFP.

Barack Obama: Un referendum in Crimeea ar incalca dreptul international

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat joi ca organizarea unui referendum asupra alipirii Crimeei la Rusia ar incalca dreptul international, scrie AFP.

Barack Obama a autorizat blocarea unor averi si impunerea unor restrictii de vize, ca urmare a crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, ca a autorizat impunerea unor restrictii in acordarea de vize de calatorie ca raspuns la incalcarea in curs, de catre Rusia, a suveranitatii si.

Barack Obama: Am putea fi capabili sa aplanam criza din Ucraina in urmatoarele zile sau saptamani

Presedintele american Barack Obama a declarat, marti seara, cu ocazia unei colectari de fonduri, ca ar putea aplana criza din Ucraina in doar cateva zile sau saptamani, potrivit unui oficial al Administratiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )