Libnet.ro
UNICEF

21:15

Joseph Stiglitz crede ca Italia si alte state vor iesi din zona euro, in urmatorii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joseph Stiglitz crede ca Italia si alte state vor iesi din zona euro, in urmatorii ani

Laureatul premiului Nobel pentru economie Joseph Stiglitz considera ca Italia si alte state vor iesi din zona euro in urmatorii ani si ca vina pentru problemele economice ale Europei revine politicilor de austeritate promovate de Germania, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Joseph Stiglitz crede ca Italia si alte state vor iesi din zona euro in urmatorii ani

Laureatul Premiului Nobel pentru Economie Joseph Stiglitz considera ca Italia si alte state vor iesi din zona euro in urmatorii ani si ca vina pentru problemele economice ale Europei revine politicilor de austeritate promovate de Germania, relateaza Reuters.

Italia si alte tari vor sa renunte la zona euro

Laureatul premiului Nobel pentru economie, Joseph Stiglitz, sustine ca Italia si alte tari din Europa isi pregatesc iesirea din zona euro din cauza problemelor economice cu care se confrunta, informeaza.

Laureatul Premiului Nobel pentru Economie: Italienii incep sa constientizeze ca tara lor nu functioneaza in interiorul zonei euro

Italia si alte state vor iesi, in urmatorii ani, din zona euro, considera laureatul Premiului Nobel pentru Economie Joseph Stiglitz. Totodata, el sustine ca vina pentru problemele economice ale Europei revine politicilor de austeritate promovate de Germania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )