Libnet.ro
UNICEF

21:30

Jucator japonez suspendat pe viata din tenis pentru coruptie si pariuri ilegale

Online Sport Online Sport,
Jucator japonez suspendat pe viata din tenis pentru coruptie si pariuri ilegale

Junn Mitsuhashi, un jucator nipon in varsta de 27 ani, a fost gasit vinovat de Unitatea de Integritate a Tenisului pentru coruperea unui alt jucator in vederea trantirii unor meciuri. continuă pe Online Sport

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat pentru coruptie, liberat conditionat. DNA a contestat decizia

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au dispus liberarea conditionata a fostului deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca a cerut, in campania electorala din 2012, peste 60 de tone de pui grill pe care i-a impartit alegatorilor. Procurorii DNA au contestat decizia Judecatoriei Ploiesti privind liberarea lui Florin Popescu.

Cine a angajat-o pe Serena Williams, dupa ce a fost nevoita sa ia o pauza in cariera sa din tenis

Starul tenisului mondial feminin Serena Williams a fost cooptata vineri, alaturi de alti 45 de sportivi, americani si straini, in comisia sportivilor a comitetului LA 2024 pentru candidatura la organizarea.

Catalin Cosoi, Bitdefender: Cel mai pesimist scenariu ar fi acela ca actori statali sa foloseasca vulnerabilitatea din Windows pentru a instala amenintari pe infrastructurile altor tari

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de parere Catalin Cosoi, Chief Security Strategist la Bitdefender. Calculatoarele din institutii publice, spitale si alte organizatii de asistenta sociala nu sunt de obicei actualizate la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Daca respectivele terminale nu vor fi infectate cu ransomware acum, acestea vor ramane vulnerabile in fata altor amenintari, mai spune Cosoi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )