Libnet.ro
UNICEF

23:00

Judecator din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberat din functie

Antena3 Antena3,
Judecator din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati, intre care se numara si judecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care. continuă pe Antena3

Judecator din completul care l-a CONDAMNAT pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati. intre acestia, sijudecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care a.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbonemanat de soba din dormitor. Parintii au chemat salvarea, dar nimeni nu a realizat cauza starii de rau a baiatului de 10.

Talharul din Alexandria care a terorizat un oras intreg a fost retinut de politisti. Barbatul iesise din inchisoare anul acesta

Barbatul care a tinut sub teroare mai bine de o saptamana zeci de mii de oameni a fost prins! Politistii au arestat un suspect in cazul atacurilor salbatice in plina strada din Alexandria. Barbatul ar.

Supermarketul din Romania care renunta la casieri: cum vei plati

Se vorbeste de multa vreme de faptul ca multe joburi vor fi inlocuite odata cu aparitia robotilor sau a altor solutii de automatizare. Un supermarket din Romania face deja un pas mare in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )