Libnet.ro
UNICEF

06:45

Jurnalul unui doctor francez in prima linie de lupta impotriva pandemiei de coronavirus: Cateodata te simti dezumanizat

Hotnews Hotnews,
 Jurnalul unui doctor francez in prima linie de lupta impotriva pandemiei de coronavirus: Cateodata te simti dezumanizat

Doctor intr-un spital din regiunea pariziana, in prima linie pentru tratarea bolnavilor de Covid-19, un anestezist-reanimator a marturisit zilnic, pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, cum decurge munca sa, de la primele zile de aflux al pacientilor, trecand prin scenariul catastrofal si usoara acalmie din ultima perioada. continuă pe Hotnews

Kaufland ofera 6.000 de mese gratuite pentru medicii din prima linie in lupta cu COVID-19

Kaufland Romania sprijina medicii din prima linie in lupta cu COVID-19 care au nevoie de o masa calda si ofera alimentele necesare pentru prepararea a 6. 000 de meniuri, timp de o luna, in cadrul initiativei Acum, lansata de restaurantul Kane - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucatarie comunitara.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

Actorul Adam Sandler a lansat o melodie dedicata medicilor din prima linie a luptei impotriva Covid-19 VIDEO

Actorul Adam Sandler a lansat, la The Tonight Show, o melodie dedicata medicilor aflati in prima linie a luptei impotriva Covid-19.

Proiect PSD: Pensie, scutiri de taxe si impozite si ajutor de inmormantare pentru urmasii medicilor care isi pierd viata in lupta impotriva COVID-19

Senatorii PSD au depus in Parlament un proiect de lege care acorda facilitati urmasilor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid - 19. Initiativa legislativa prevede pensie de urmas, asistenta medicala gratuita, scutire la plata impozitului pe teren si ajutor de inmormantare pentru copiii cadrelor medicale care mor in epidemia de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )