Libnet.ro
UNICEF

12:00

Justitia americana a amanat executia unui barbat din Texas condamnat la moarte pentru o crima la care nu a participat

Hotnews Hotnews,
 Justitia americana a amanat executia unui barbat din Texas condamnat la moarte pentru o crima la care nu a participat

Justitia americana a amanat, vineri, executia unui barbat din Texas acuzat de omor pentru o crima la care nu a participat. Avocatii lui Jeffery Wood au smuls aceasta victorie in fata Curtii penale de apel din Texas, dupa ce au acuzat marturii si dovezi false prezentate la procesul barbatului de catre un expert psihiatric foarte discreditat ulterior, noteaza Le Monde. continuă pe Hotnews

Locuitorii unui sat din Neamt sustin ca sunt terorizati de un leu (VIDEO)

Panica in randul localnicilor unui sat din judetul Neamt! Oamenii se plang ca un animal salbatic, extrem de feroce, le ataca gospodariile si le-a omorat deja zeci de animale. Problema.

Bucuresti: Un barbat se afla, de mai multe ore, pe acoperisul unui bloc din Militari

Negociatorii si echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti incearca, de aproximativ patru ore, sa convinga un barbat sa coborare de pe acoperisul unui bloc de locuinte din cartierul Militari.

Faze tari: Face curatenie in pielea goala cu 58 pe ora; Un barbat din Columbia s-a imbatat si a cazut de la etajul 11 al unui bloc, dar a supravietuit; Verighetele cu care simti bataile inimii iubitei

Un cunoscut producator de papusi pentru sex lucreaza la un sistem de inteligenta artificiala pentru acestea. RealDoll, unul dintre cei mai. Traieste in copac de 14 ani. Robert Prudhoe e un inginer de 75 de ani din.

Barbatul care a disparut intr-o padure din judetul Vaslui a fost gasit decedat

Zeci de politisti, jandarmi si pompieri sunt in cautarea unui barbat de 65 ani, din localitatea vasluiana Popeni, comuna Zorleni, dat disparut de familie in cursul zilei de joi. La fata locului se afla si subprefectul judetului, Mircea Gologan.

Studenti, amenintati cu pistolul in fata unui camin din Bucuresti

Mai multi studenti au depus o plangere la politie dupa ce un individ i-a amenintat cu un pistol chiar in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Bucuresti. Potrivit Digi 24, politia a demarat cercetari in urma acestui incident.

Abuz al unui ofiter din SUA: O femeie de culoare, luata pe sus de un politist (VIDEO)

Un ofiter de politie din Washington DC a fost surprins in timp ce ia pe sus o femeie de culoare si o imobilizeaza pe masina sa, potrivit rt. com. Clipul socant au fost urmarit de peste 5. 000 de ori si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )