Libnet.ro
UNICEF

12:30

Kanye West mimeaza sexul cu Kim Kardashian in cel mai nou videoclip: Kim este complet dezbracata (VIDEO)

B1 B1,
Kanye West mimeaza sexul cu Kim Kardashian in cel mai nou videoclip: Kim este complet dezbracata (VIDEO)

Kanye West a lansat marti noul sau videoclip la melodia Bound 2, in care apare in ipostaze erotice alaturi de logodnica sa, Kim Kardashian. Mai mult, aceasta este complet dezbracata si se unduieste pe o. continuă pe B1

HOT! Kanye West si Kim Kardashian fac o excursie romantica pe Marele Canion in videoclipul piesei Bound 2!

Asa cum ni s-a promis, noul clip al rapperului american a avut premiera pe 19 noiembrie in cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres, adeverindu-se in acelasi timp si zvonurile conform carora Kim Kardashian, viitoarea sotie a lui Kanye West, va aparea in acesta. Regizat de Nick Knight, clipul il infatiseaza pe Kanye West luand cu asalt .

Kim Kardashian, goala in clipul lui Kanye West. Vezi VIDEO!

Daca ai la indemana o bomba sexy, de ce sa nu o folosesti? Asa a gandit Kanye West cand a ales-o.

Kanye West va lansa clipul piesei Bound 2 pe 19 noiembrie la show-ul lui Ellen DeGeneres!

Anuntul a fost facut in urma cu cateva zile chiar de catre celebra Ellen DeGeneres, prezentatoarea dezvaluind detaliul pe retelele de socializare. Kanye West va fi prezent pe 19 noiembrie pe platoul show-ului si va fi difuzat in premiera clipul celui mai recent single al sau, intitulat Bound 2. Ghiciti cine tocmai mi-a spus ca .

Uite ce sani are Kim Kardashian! Si ii arata!

Pana sa nasca, era cunoscuta doar pentru posteriorul generos, dar acum Kim Kardashian incearca.

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Jaguar F-TYPE Coupe, cel mai dinamic Jaguar construit vreodata

Jaguar a prezentat la Los Angeles versiunea coupe a modelului F-TYPE, model despre care producatorul auto premium britanic spune ca este cel mai dinamic Jaguar construit vreodata. Pentru a sublinia acest lucru, masina a trecut, cu acceleratia la podea, printr-un tunel ascuns amplasat sub platforma pe care au stat cei 500 de invitati care au fost prezenti la lansare.

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

Madonna, cel mai bine platit muzician in Topul Forbes, ramane Material Girl

Cantareata americana Madonna este artistul cel mai bine platit din lume, incasand venituri de 125 milioane de dolari intr-un an, pana in iunie, afirma revista Forbes, preluata de AFP. Sau, dupa cum noteaza Reuters, Madonna ramane Material Girl.

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )