Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

Kaspersky a lansat o noua oferta de servicii pentru a ajuta organizatiile sa-si protejeze aplicatiile bazate pe tehnologia blockchain pe care le dezvolta in-house, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a pozat sotia Principelui Nicolae al Romaniei pentru o revista din Franta

Alina Maria Binder, sotia Principelul Nicolae, a realizat un pictorial pentru o revista din Franta si a povestit despre frumusetile Romaniei. Iata cum a pozat! .

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia si-ar fi omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia este acuzata ca si-a omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite. Totul a iesit la iveala in momentul in care doctorita a dorit.

Tulcea: Sprijin american pentru sanatatea populatiei din Delta

Comandamentul european al Statelor Unite va acorda 10. 000 de dolari pentru achizitia de materiale sa.

Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Statul roman va plati 31 de milioane de euro in plus fata de anii trecuti pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale. Suma a fost estimata de presedintele Autoritatii Electorale.

Conferinta Anuala Fischer International - un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT din Romania

In perioada 5-6 septembrie va avea loc, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, cea de-a XII-a editie a Conferintei Anuale Fischer International, dedicata profesorilor de limba engleza si altor specialisti din.

Un cercetator roman a castigat un grant de 1,5 milioane de euro de la UE. Activitatea sa va fi deosebit de utila pentru analiza datelor din secventierea ADN

Alexandru Tomescu, cercetator roman in stiinte computationale la Universitatea din Helsinki, a primit un grant de 1. 5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare pentru proiectul Algoritmi siguri si completi pentru bioinformatica SAFEBIO) care vizeaza analiza datelor din secventierea ADN, o tehnologie care poate fi folosita in diagnosticul medical.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )