Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kate Middleton este devastata. Printul Harry si Meghan Markle au desfiintat-o pe ducesa

Playtech Playtech,
Kate Middleton este devastata. Printul Harry si Meghan Markle au desfiintat-o pe ducesa

Dupa ce a aflat cum este portretizata in cartea lui Meghan Markle si a printului Harry, Kate Middleton ar fi disperat de trista. Cartea se numeste Gasind Libertatea. De ce este Kate Middleton devastata Aceasta carte se doreste a fi o biografie a celor doi, care detaliaza mai multe lucruri despre plecarea lor de la . continuă pe Playtech

Cum a aparut acum in public Kate Middleton. Este pentru prima oara cand face asta

Kate Middleton a iesit in public pentru prima data de la aparitia pandemiei de coronavirus cu masca de prtectie pe fata. Fanii au fost incantati de lookul fresh si surprinzator al Ducesei de Cambridge. Cum a aparut acum in public sotia printului William, Kate Middleton. Este pentru prima oara cand a facut asta Kate Middleton .

Regina Elisabeta a II-a, dispusa sa ii primeasca pe Printul Harry si Meghan Markle inapoi in familia regala

Regina Elisabeta a II-a ar fi dispusa sa ii primeasca inapoi pe Printul Harry si Meghan Markle in familia regala britanica. Cei doi au luat decizia de a renunta la statulul de membri seniori ai familiei.

Surpriza totala pentru Harry si Meghan Markle. Nimeni nu se astepta la asta din partea Reginei Elisabeta

Cand printul Harry si Meghan Markle au decis sa se retraga din rolurile lor din familia regala, regina Elisabeta s-a asigurat ca stiu ca usa este deschisa sa se intoarca. Surpriza din partea Reginei Mama pentru Harry si Meghan Markle Un extras din Finding Freedom, o viitoare carte, despre familia Sussex, a reporterilor regali Omid .

Cererea depusa de Meghan Markle ca numele prietenilor ei intervievati de revista People sa nu fie divulgate, acceptata

Inalta Curte de la Londra a acceptat cererea depusa de Meghan Markle, sotia printului Harry, ca numele a cinci prieteni ai sai sa nu fie divulgate in procesul intentat companiei Associated Newspapers, care detine Daily Mail, Mail on Sunday si Mail Online, informeaza Variety.

Cererea depusa de Meghan Markle ca numele prietenilor ei intervievati de revista People sa nu fie divulgate, acceptata

Inalta Curte de la Londra a acceptat cererea depusa de Meghan Markle, sotia printului Harry, ca numele a cinci prieteni ai sai sa nu fie divulgate in procesul intentat companiei Associated Newspapers, care detine Daily Mail, Mail on Sunday si Mail Online.

Secretul din familia Printului William si a lui Kate Middleton. Adevarul despre fetita lor

Printesa Charlotte, in varsta de cinci ani, este cel de-al doilea copil al viitorului rege William si al sotiei sale, Kate Middleton, insa, cu toate acestea, ea nu va primi niciodata acelasi titlu ca si mama ei acela de Ducesa de Cambridge. Care este motivul, aflati in paragrafele urmatoare. De ce Charlotte nu va .

Ce masti poarta Kate Middleton si Camilla

Chiar si Familia Regala din Marea Britanie respecta regulile de purtare a mastii de protectie. Nu doar in spatiile inchise, ci si in exterior. Iata ce masti aleg sa poarte Kate Middleton si Camilla, Ducesa de Cornwall! .

Meghan Markle, ce umilinta in SUA. Ce s-a intamplat, in schimb, cu regina Elizabeta

Meghan Markle a primit umilinta vietii ei. Dupa ce a parasit de buna-voie familia Regala a Marii Britanii, ducesa de Essex a simtit pe pielea sa repercursiunile acestei actiuni. Meghan Markle a fost exclusa din topul celor mai puternice femei, intocmit de revista Vogue, in care a fost insa inclusa rivala sa, Regina Elisabeta a .

Printul Harry spune ca retelele de socializare alimenteaza o criza a urii

Printul Harry al Marii Britanii a afirmat ca retelele de socializare alimenteaza o criza a urii si a lansat un apel catre companii sa-si regandeasca rolurile atunci cand isi fac publicitate in social media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )