Libnet.ro
UNICEF

16:30

Katy Perry dezvaluie un nou teaser la piesa Roar (Satin Cape)

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry dezvaluie un nou teaser la piesa Roar (Satin Cape)

Artista este pe cale sa isi lanseze noul single, Roar, in doar cateva zile. Pana la acel moment, cantareata ne mai incanta cu inca un teaser al noului single, al patrulea ca numar. In cadrul acestuia Katy se indreapta incet spre un studio de inregistrari, intra si isi pune castile pe urechi. Apoi, in momentul . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry dezvaluie un nou teaser la piesa Roar (Satin Cape)

Artista este pe cale sa isi lanseze noul single, Roar, in doar cateva zile. Pana la acel moment, cantareata ne mai incanta cu inca un teaser al noului single, al patrulea ca numar. In cadrul acestuia Katy se indreapta incet spre un studio de inregistrari, intra si isi pune castile pe urechi. Apoi, in momentul .

Katy Perry a lansat un nou teaser care contine un fragment din piesa Roar!

Mai este foarte putin timp pana cand vom avea ocazia sa ascultam integral noul single al artistei. Pana atunci insa Katy Perry ne mai ofera inca un teaser, la fel de sugestiv, care la final cuprinde si un fragment din piesa Roar. In cadrul acestui mini videoclip, intitulat From A Meow To A Roar, vedem .

Katy Perry a dezvaluit coperta single-ului Roar!

Mai e putin timp pana cand vom avea ocazia sa ascultam noul single al cantaretei. Pana atunci insa Katy Perry ne-a incantat cu teasere, un fragment din noua piesa, iar acum ne dezvaluie si coperta single-ului Roar. Coperta, foarte sugestiva, o prezinta pe artista intr-o fotografie, inconjurata de un background animal print, purtand o jacheta .

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )