Libnet.ro
UNICEF

15:00

Kelemen Hunor: Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina formatiunilor care nu vin cu premierul

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina formatiunilor care nu vin cu premierul

UDMR apreciaza ca propunerile de premier facute de PNL sunt bune, dar precizeaza totodata ca celelalte doua functii in stat - de presedinte al Senatului si Camerei Deputatilor - trebuie sa revina formatiunilor care vor forma coalitia de guvernare alaturi de liberali, coalitie in care intelegerea trebuie sa fie pe linie, a declarat pentru Agerpres presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor propune ca Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina formatiunilor care nu vin cu premierul

Kelemen Hunor declara ca propunerile facute de PNL pentru functia de premier sunt bune, dar propune ca Presedintia Senatului si Camerei Deputatilor sa revina celorlalte formatiuni.

Kelemen Hunor, despre propunerile PNL: Functiile de presedinte al Senatului si Camerei Deputatilor trebuie sa revina celor doua formatiuni care nu vin cu premierul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizeaza, intr-o prima reactie la declaratiile liderului PNL, Ludovic Orban, ca functiile de presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor ar trebui sa revina.

Dan Barna: Le propun lui Ludovic Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri in viitorul guvern il propunem pe Catalin Drula la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Dan Barna propune ca el si presedintiide la PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, sa faca parte din viitorul guvern in calitate devicepremieri. Totodata, Catalin Drula a fost anuntat.

USR-PLUS il propune pe Drula la sefia Camerei Deputatilor. Barna: Eu, Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri ca deciziile sa fie luate la Palatul Victoria

Copresedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea sa il propune pe Catalin Drula pentru functia de sef al Camerei Deputatilor, iar toti liderii partidelor din coalitie sa fie vicepremieri.

Barna renunta la sefia Camerei Deputatilor daca Orban va fi in guvern: Le propun lui Orban si Kelemen sa intram in guvern ca vicepremieri

Cu negocierile blocate din cauza neintelegerilor privind functiile de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului, Dan Barna propune ca solutie de iesire din criza ca liderii PNL, USR-PLUS si UDMR sa aiba functii in Guvern, respectiv sa fie vicepremieri. Astfel, ar fi depasit blocajul referitor la postul de sef al Camerei Deputatilor dorit si de Ludovic Orban, si de Dan Barna. Critici din PNL dupa anuntul lui Barna. Falca: Astfel de propuneri trebuie facute la masa negocierilor, nu prin declaratii publicePrima reactie a UDMR dupa anuntul lui Barna. Cseke Attila: Deranjeaza, pentru ca astfel de propuneri se fac mai intai in interior.

Orban, Barna si Kelemen Hunor negociaza viitoarea Coalitie. Orban ar putea fi din nou premier

Liderii PNL, USR si UDMR, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor, au avut marti la amiaza o intal.

Kelemen Hunor: Partidul care a castigat cele mai multe mandate in interiorul coalitiei trebuie sa aiba un prim-ministru. Avem si noi 2-3 nume de premier (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca, din punctul de vedere al formatiunii pe care o conduce, cea mai buna.

Kelemen Hunor: Cea mai buna formula guvernamentala este o majoritate PNL - USRPLUS - UDMR. Duminica ne-am blocat

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Kelemen Hunor recunoaste blocajul negocierilor pentru coalitia de guvernare. Am putea propune si noi un premier!

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Kelemen Hunor: Daca nu se ajunge la o concluzie, la a doua runda de negocieri vom propune un premier Nu am vrut sa crestem zgomotul de fond si sa aruncam si noi un nume

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca sunt mai multe formule pentru asigurarea unei stabilitati guvernamentale, dar cea mai buna si singura de care se poate discuta este o coalitie parlamentara PNL USR-PLUS UDMR. Acesta a mai spus ca PNL ar trebui sa dea premierul pentru ca are cel mai mare numar de mandate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )