Libnet.ro
UNICEF

21:15

Kerry: SUA, pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict cu China.

România Liberă România Liberă,
Kerry: SUA, pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict cu China.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict militar cu China, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, relateaza Mediafax. Citeste si: Trei nave chineze, in apele teritoriale disputate de China si Japonia In cursul unei intrevederi cu ministrul nipon de Externe, Fumio Kishida, John Kerry, care are programata o vizita in China saptamana viitoare, a invocat un tratat din . continuă pe România Liberă

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict armat cu statul chinez

Secretarul de Stat american, John Kerry a declarat vineri ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, informeaza AFP.

Kerry: SUA sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict cu China

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict militar cu China, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )