Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Ioahnnis a RABUFNIT pe tema OUG 114 si legea PENSIILOR: Guvernul traieste intr-o lume paralela. Doamna prim-ministru, cititi programul de guvernare din scoarta in scoarta (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Ioahnnis a RABUFNIT pe tema OUG 114 si legea PENSIILOR: Guvernul traieste intr-o lume paralela. Doamna prim-ministru, cititi programul de guvernare din scoarta in scoarta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur, vineri, Guvernul pe tema OUG 114 Taxa pe lacomie) si pensiilor. Seful statului a apreciat ca coalitia PSD-ALDE este toxica pentru Romania si i-a atras atentia. continuă pe B1

Oprescu, Asociatia Bancilor: Nu am avut nicio o alta intalnire cu cei din Finante pe tema OUG 114/2018 in afara celei de la sfarsitul lunii februarie

Nu am avut o alta intalnire cu cei din MFP inafara celei de la sfarsitul lunii februarie. Atunci, ca si acum, am salutat acea intalnire ca fiind o intrare intr-un dialog normal, a spus vineri Sergiu Oprescu, executivul Asotiatiei Romane a Bancilor, intrebat daca discutiile dintre ARB si MFP sunt reale sau doar de forma. Am ramas intr-o forma de comunicare cu ei, in sensul ca am stabilit sa avem o forma de interactiune la nivelul unui grup de lucru. Noi stim ca MFP lucreaza cu BNR la o formula, dar noi nu am vazut decat in presa aceasta varianta si nu am cum sa comentez intrucat nu am apucat sa aprofundez. Vrem si noi sa vedem acel document, a mai adaugat Oprescu.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114

Orban: Vom sustine abrogarea pe rand a fiecarui articol din OUG 114 Liberalii vor contesta la CCR legea de aprobare a OUG 114/2018 daca aceasta va trece de Camera Deputatilor, a anuntat, ieri, Ludovic Orban, presedintele PNL.

Fondurile de pensii au taiat masiv din investitiile pe bursa dupa OUG 114. Detinerile au ajuns la minimul ultimilor 5 ani

Fondurile de pensii private obligatorii Pilon II) au realizat vanzari nete de actiuni in valoare de aproximativ 1,3 mld. lei 283 mil. euro) in decembrie 2018 si ianuarie 2019 dupa anuntarea Ordonantei Taxelor OUG 114), reducand astfel.

Detinerile de pe bursa ale fondurilor de pensii au scazut masiv dupa OUG 114 si au ajuns la minimul ultimilor 5 ani

Valoarea detinerilor de actiuni ale fondurilor de pensii private obligatorii Pilon II) a scazut cu aproximativ 1,3 mld. lei 283 mil. euro) in decembrie 2018 si ianuarie 2019 dupa anuntarea Ordonantei Taxelor OUG 114), iar expunerea pe bursa.

OUG 114 nu ne da peste cap planurile de investitii pentru acest an. Vom continua sa investim si sa facem angajari (CEO banca comerciala)

Modul in care OUG 114 a aparut, ca o surpriza totala si fara argumente serioase cu privire la necesitatea ei intrucat in Romania Statul nu a ajutat bancile in criza, ne-a suparat, de ce sa ascundem acest lucru. Mai ales nivelul taxei- de patru ori mai mare decat in Polonia, unde nivelul e de trei ori mai mare decat in urmatoarea tara care aplica aceasta taxa. intelegem insa ca forma finala a taxei va fi schimbata, a spus joi Michal Szczurek, CEO-ul ING Bank, cu ocazia prezentarii rezultatelor bancii. El a precizat ca banca va continua sa investeasca si sa creasca la nivel local in pofida taxarii de catre Stat.

Teodorovici: MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca termen pentru ''clarificarea '' acestui act normativ finalul lunii martie.

OUG 114 - impact nimicitor asupra economiei tarii si traiului romanilor

Guvernul a adoptat OUG 114 fara niciun studiu de impact, fara consultari cu mediul de afaceri, iar acum incearca sa mai dreaga lucrurile din mers, promitand modificari, dupa cateva discutii cu actorii implicati.

Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca.

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Este un fel de ghiveci, de zacusca acolo. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca OUG 114/ 2018 este un fel de ghiveci, de zacusca avand prevederi pentru prea multe sectoare de activitate. Kelemen Hunor spune ca in trei-patru domenii aceasta ordonanta ar trebui modificata, vorbind despre sistemul bancar si facand referire la Pilonul II de pensii. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua, a spus Kelemen Hunor.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )