Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului. continuă pe Hotnews

Iohannis: Zi de doliu pentru statul de drept; sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului.

Klaus Iohannis, dupa aprobarea in Guvern a legii gratierii si a modificarii Codului Penal: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat imediat dupa ce Guvernul Grindeanu a aprobat legea gratierii si ordonanta de modificare a Codului Penal.

Iohannis: Este o zi de doliu pentru statul de drept. Sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o prima reactie dupa ce Guvernul Grindeanu a adus prin OUG modificari la Codurile penale. Dragi romani, Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept.

Klaus Iohannis: Astazi, toleranta, libertatile si drepturile omului ajung sa fie considerate o desueta corectitudine politica

Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia aniversarii, la Sibiu, a 500 de ani de la reformele lui Martin Luther, notand si efectele sale in Transilvania si Romania, si spune ca, din pacate, astazi principii precum libertatile si drepturile.

Klaus Iohannis critica dur modificarea codului penal: De astazi, misiunea mea este sa restabilesc statul de drept

Klaus Iohannis a criticat vehement adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal, sustinand ca PSD si ALDE au profitat de electoratul care dorea un trai mai bun pentru a slabi legislatia anticoruptie.

Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea a 500 de ani de la reforma lui Martin Luther: Din pacate, astazi, libertatile si drepturile universale ale omului au ajuns sa fie considerate de unii drept o desueta corectitudine politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj participantilor la masa rotunda pe tema Reforma astazi - reforme astazi, organizata la Sibiu de Biserica Evanghelica de Confesiune Augustana, cu prilejul aniversarii a 500 de ani de la reforma initiata de Martin Luther. Seful statului arata, in mesajul sau, ca Din pacate, astazi, libertatile si drepturile universale ale omului, toleranta si respectul diversitatii sociale au ajuns sa fie considerate de unii drept o desueta corectitudine politica, drept o cauza a dezangajarii dintre clasa politica si cetateni.

Iohannis: Astazi, libertatile si drepturile universale au ajuns sa fie considerate de unii drept o desueta corectitudine politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia unui eveniment organizat de Biserica Evanghelica de Confesiune Augustana privind aniversarea a 500 de ani de la reforma initiata de Martin Luther, in care afirma ca, in prezent, libertatile si drepturile universale ale omului, toleranta si respectul diversitatii sociale au ajuns sa fie considerate de unii drept o desueta corectitudine politica.

Iohannis: Astazi, toleranta, libertatile si drepturile omului ajung sa fie considerate o desueta corectitudine politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia aniversarii, la Sibiu, a 500 de ani de la reformele lui Martin Luther, notand si efectele sale in Transilvania si Romania, si spune ca, din pacate, astazi principii precum libertatile si drepturile omului, precum si toleranta, au ajuns sa fie considerate corectitudine politica desueta.

Sorin GRINDEANU il CRITICA pe Klaus IOHANNIS pentru prezenta la proteste: Este o ABORDARE GRESITA din partea Administratiei Prezidentiale

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, despre prezenta in strada de saptamana trecuta a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta a mers in mijlocul.

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )