Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis: Am avut onoarea sa fiu presedintele PNL. O felicit public pe Alina Gorghiu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Am avut onoarea sa fiu presedintele PNL. O felicit public pe Alina Gorghiu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL. Felul in care a actionat Biroul Politic si in care a votat imi confirma dorinta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis o sustine pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat, in sedinta informala a liderilor liberali, sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la functia de presedinte al PNL, conform unuor surse liberale, scrie Mediafax .

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de presedinte al PNL

Klaus Iohannis a demisionat joi din functia de presedinte al PNL, cu putin timp inainte ca noul lider sa fie ales in sedinta Biroului Politic al partidului, care a inceput in jurul orei 11. in acest moment.

Klaus Iohannis se va retrage JOI din PNL

Presedintele ales, Klaus Iohannis, isi va anunta retragerea de la sefia PNL si din calitatea de membru de partid, joi, la Biroul Permanet National, for care urmeaza sa aleaga si succesorul sau la conducerea formatiunii, liderii PNL fiind insa convocati de miercuri seara la o sedinta informala, in incercarea de a stabili un singur candidat.

Klaus Iohannis o felicita pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei PNL: Votul BPN imi confirma dorinta partidului de a se reforma

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe succesoarea sa la sefia PNL, Alina Gorghiu, pentru castigarea cursei interne pentru conducerea partidului, apreciind ca votul dat de liberali in.

Klaus Iohannis si-a anuntat sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la presedintia PNL

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat, miercuri, in sedinta informala a liderilor liberali, sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la functia de presedinte al PNL, conform unor surse liberale,.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, pentru Gandul, ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste. Poate ca stiu ca este un om.

Crin Antonescu revine cu o declaratie bomba despre Klaus Iohannis

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste,iar speranta pusa intr-o singura persoana este nesabuita si nedreapta, scrie Mediafax.

Presedintele PNL Dambovita, Ludovic Orban, afla astazi daca va castiga sefia partidului

Klaus Iohannis isi va anunta retragerea de la sefia PNL si din calitatea de membru de partid, joi, la BPN, for care urmeaza sa aleaga si succesorul sau la conducerea formatiunii, liderii PNL fiind insa convocati de miercuri seara la o sedinta informala, in incercarea de a stabili un singur candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )