Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos fac apel la clementa in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis si Dacian Ciolos fac apel la clementa in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit sambata la Kuala Lumpur cu oficiali ai Malaeziei, transmitand din partea presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos scrisori oficiale in care se face apel la clementa in cazul lui Ionut Gologan, cetatean roman condamnat la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Iohannis si Ciolos fac apel la clementa in cazul romanului condamnat la moarte in Malaysia

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit astazi la Kuala Lumpur cu oficiali ai Malaysiei, transmitand din partea presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos scrisori oficiale in care se face apel la clementa in cazul Gologan, informeaza un comunicat de presa al MAE.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, interventie de ultima ora in cazul romanului condamnat la moarte Malaysia

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit sambata la Kuala Lumpur cu oficiali ai Malaysiei, transmitand din partea presedintelui Klaus.

Apar ingrijorari vizavi de implicarea SRI in justitie. Apel la Klaus Iohannis

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa faca publice hotararile Consiliului Suprem de Aparare a.

Decizie-cheie in instanta pentru casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

ICCJ judeca astazi un pas important al presedintelui Klaus Iohannis in dosarul casei din Sibiu. Familia Iohannis a cerut in instanta ca dosarul sa fie stramutat de la Curtea de Apel Brasov, pe motiv ca in Brasov, din cauza articolelor de presa, s-a creat un curent impotriva familiei Iohannis.

Dacian Ciolos i-a facut cadou lui Donald Tusk o caricatura pentru a-si descreti fruntile

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cei doi oficiali discutand despre concluziile summit-ului UE-Turcia, absorbtia fondurilor europene si sprijinul pentru Republica Moldova. Premierul roman i-a oferit presedintelui Consiliului European o caricatura care il infatiseaza pe Donald Tusk, la finalul intalnirii, a anuntat Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Dacian Ciolos l-a revocat din functie pe guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat vineri pe Lucian Eduard Simion din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, scrie.

Premierul Dacian Ciolos a transmis condoleante la moartea campioanei olimpice Iolanda Balas

Condoleante tuturor celor care i-au fost aproape, celor care au iubit-o si au admirat-o, a scris premierul Dacian Ciolos pe contul sau de Facebook.

Dacian Ciolos, despre OUG care vizeaza interceptarile: Important este sa nu se intrerupta procesul de cercetare in justitie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, astfel ca este important sa nu se intrerupa cercetarile in justitie.

Subprefect nou la Dambovita, numit de premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a decis, joi, demiterea prefectilor din judetele Brasov si Sibiu, numirea unor inlocuitori temporari si, totodata, numirea a doi subprefecti in Bucuresti si Dambovita, de aseamenea cu caracter temporar.

Dacian Ciolos, cadou neobisnuit pentru Donald Tusk la Bruxelles

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu care a discutat despre concluziile reuniunii UE-Turcia, absorbtia fondurilor europene si sprijinul pentru R. Moldova, la final, seful Executivului oferindu-i oficialului european o caricatura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )