Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, despre adoptarea tacita a Legii gratierii: Senatorii s-au ascuns dupa deget

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre adoptarea tacita a Legii gratierii: Senatorii s-au ascuns dupa deget

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi fost mult mai bine ca legea gratierii sa fi fost adoptata prin vot de catre Senat. Exista aceasta procedura prevazuta de legislatia in vigoare. continuă pe Antena3

Iohannis, despre adoptarea tacita a Legii gratierii: Daca senatorii s-au ascuns dupa deget, este treaba lor

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca ar fi fost mai bine ca proiectul Legii gratierii sa primeasca un vot in plenul Senatului inainte de a fi trimisa la Camera Deputatilor, seful statului comentand ca daca senatorii s-au ascuns dupa deget, este problema lor.

Adoptarea tacita a Legii gratierii a fost anuntata in Senat. Proiectul merge la Camera Deputatilor in forma Guvernului

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a anuntat, luni, in plenul forului, adoptarea tacita a proiectului de lege privind gratierea, dupa ce acesta nu a fost discutat in termenul regulamentar de catre senatori, urmand ca acum legea sa mearga la Camera Deputatilor, in forma Guvernului, pentru dezbaterile si votul final.

Klaus Iohannis despre legea salarizarii: E o lege pentru care raspunde integral PSD, e bine sa nu uitam acest lucru. Asteptarea sa modific eu ceva la lege mi se pare deplasata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, chestionat de jurnalisti pe tema proiectului legii salarizarii, ca va face mai multe declaratii atunci cand legea va ajunge la mine la promulgare, insa a adaugat ca aceasta lege a aparut pentru ca este in programul de guvernare al PSD, care a spus de la inceput ca vrea aceasta lege si are majoritatea in Parlament, Guvernul. Seful statului a subliniat ca e o lege pentru care raspunde integral si definitv PSD. E bine sa nu uitam acest lucru, societatea, sindicatele. Asteptarea sa modific eu ceva la lege mi se pare deplasata.

Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii care elimina CSAT din procedura de demitere a sefului serviciului secret al Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului pentru reexaminare proiectul care modifica legea de functionare a MApN prin care se elimina CSAT din procedura de demitere a sefului Directiei Generale de Informatii a Apararii DGIA).

Legea gratierii, adoptata tacit in Senat, merge la Camera Deputatilor

ACTUALIZARE 19:56 Iohannis, despre adoptarea tacita a Legii gratierii: Daca senatorii s-au ascuns dupa deget, este treaba lor Presedintele Klaus Iohannis considera ca era mai bine ca proiectul Legii gratierii sa fi fost adoptat prin vot in plenul Senatului, si nu tacit, inainte de a fi trimis la Camera Deputatilor.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii care elimina CSAT din procedura de demitere a sefului DGIA

Presedintele tarii, Klaus Iohannis a trimis Parlamentului pentru reexaminare proiectul care modifica legea de functionare a Ministerului Apararii Nationale prin care se elimina CSAT din procedura de demitere a sefului Directiei Generale de Informatii a Apararii DGIA), potrivit informatiilor publicate pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, evaziv in privinta axei Rusia-Turcia-Iran, evocata intr-un discurs prezidential: O sa va explice dl consilier Ion Oprisor ce a vrut sa spuna

Klaus Iohannis s-a aratat evaziv in ceea ce priveste mesajul atribuit lui si transmis luni de consilierul prezidential la Departamentul Securitatii Nationale, Ion Oprisor, care a vorbit, intr-un discurs la o conferinta de securitate, despre o axa Rusia-Turcia-Iran care complica situatia de securitate din regiunea Marii Negre.

Iohannis, despre nemultumirile legate de Legea salarizarii: Proiectul a fost asumat clar de PSD. Cred ca e bine sa nu uitam acest aspect

Presedintele Klaus Iohannis a insistat ca PSD si-a asumat explicit, vocal si clar Legea salarizarii, deci i se pare putin deplasata solicitarea ca el sa aduca modificari acestui proiect. in schimb,.

Klaus Iohannis o contrazice pe Angela Merkel: Eu cred in continuare ca baza NATO este relatia transatlantica si ea este si ramane vitala. Aceasta relatie nu poate sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca el crede in continuare ca baza NATO este relatia transatlantica si ea este si ramane vitala pentru modul in care vor evolua si Europa, si America de Nord. Aceasta relatie nu poate sa dispara, ea poate sa fie mai intensa sau mai putin intensa, dar ele raman, aceste relatii. Iohannis a facut aceste declaratii in contextul in care a fost invitat de jurnalisti sa comenteze afirmatiile Angelei Merkel, care catalogase, duminica, drept aproape incheiata vremea in care increderea prevala, intr-o aparenta aluzie la relatiile dintre Europa si Statele Unite, puse la grea incercare in timpul turneului efectuat de presedintele american Donald Trump in Europa.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa declaratiile Angelei Merkel privind soarta Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca relatia transatlantica din interiorul NATO nu este periclitata, in pofida declaratiei Angelei Merkel care a afirmat ca Europa trebuie sa isi ia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )